Ana SayfaYazarlar2016 Kışında Neler Olacak?

2016 Kışında Neler Olacak?

2016 KIŞINDA HANGİ BURCU NELER BEKLİYOR?

OCAK

5 Ocak-25 Ocak arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek ve arkadaşlıklarla idealler hakkında yanlış düşüncelerle ayrılık yaratmamıza sebep olacak.

10 Ocak- yeniay Oğlak burcunda doğarak kariyer yaşamında zorunlu yeniliklere mecbur bırakacak.

24 Ocak Aslan burcunda oluşan Dolunay, yaratıcı projelerin tamamlanmasına, aşkla ilgili sonuç almaya yardım edecek.

25 Ocak’a dek Merkür gerilemesi sürecek. Hata yapmanın kolay olduğu bir dönem.

 

ŞUBAT

8 Şubat –öfke ve tutku yaşamımıza yeni arkadaşlar getirecek. Yeniay Kova burcunda doğuyor.

22 Şubat- yılın en tehlikeli dönemlerinden biri. Başak burcunda oluşan dolunay sağlığı tehdit ederken, Plüton-Uranüs karesi toplu ölümleri davet edecek

MART

9 Mart da Güneş Balık burcunda tutuluyor. Jüpiter-Satürn-Tutulma arasındaki sert açı büyük yangınların ve seyahatlerdeki kaza riskinin habercisi.

16 Mart Jüpiter-Plüton arasındaki üçgen açı moralleri ve piyasaları düzeltecek. Sağlıklı, şanslı ve güçlü hissetmek mümkün.

23 Mart-Engeller belki de daha iyi bir geleceği yaratmamız için gerekli. Jüpiter-Satürn karesi iş ve işçi haklarıyla ilgili olumsuz yasal sonuçları getirebilir.

23 Mart, Terazi burcundaki Ay tutulması sözlerin incitici etkisini ve cesaretin bir kurtuluş olabileceğini anlatacak.

 

 

KOÇ: Ocak ayında dostluklar ve iş alanınızdaki durağanlık kariyerinizi yeniden planlamanıza sebep olacak. 25 Ocakdan itibaren yeni bir iş ilişkisine girmeyin, söz vermeyin Merkür gerileyeceği için hatalı karar alabilirsiniz. Şubatta hem yeni arkadaşlar edinecek hem de yeni iş planları yapabileceksiniz. 20 Marttan itibaren canlanacaksınız. 23 Mart da sert açılar eşliğinde gerçekleşen Ay tutulması evlilik veya ortaklık ilişkinizde aşırı duyarlılık nedeniyle ayrılık yaratabilir. İş ortağınızla da yolları ayırabilirsiniz.

BOĞA: Ocak başında aşk ve kariyer yaşamınızdaki durağanlık seyahatlere ve eğitime zaman ayırmanız anlamına gelecek. Yer değişikliği yapacak muhtemelen ailenizden veya yuvanızdan ayrılacaksınız. Şubatın ilk yarısında tamamen kariyerinize odaklanacak ve yeniliklerle şaşırtacaksınız. Martın ilk yarısında yeni idealler sosyal çevrenizi genişletirken, yepyeni gruplara dahil olacak, Martın ikinci yarısında iş yaşamınızda önemli bir değişiklik yapacaksınız.

İKİZLER: Yöneticiniz Merkür Ocak ayının neredeyse tamamını gerileyerek geçirecek ve mali kararlarda hata yapmanıza sebep olacak. Şubat ayını seyahatler, eğitimler ve tanınma çalışmaları ile evle ilgili tamamlanması gereken dekorasyon eksiklerini gidermeye ayıracaksınız. Martta kariyer yaşamınızdaki gelişmeler yüz güldürürken, partnerinizden ayrılmak ya da inandığınız bir projeye veda etmek hüzünlendirecek.

YENGEÇ: Ocak ayında evlilik kararı alırsanız iyi olabilir ancak ayın ikinci yarısında özgüven duymanız şartıyla. Ve ay sonuna doğru Merkür evlilik alanında gerileyeceği için çabuk gelen bir pişmanlık da hissedilebilir. Şubat ayının ilk yarısı boyunca paraya, ek gelirlere ve eşinizin kaynaklarından yararlanmaya odaklanacaksınız. Kariyerle imtihanınız ise Şubat sonunda. Mart kısmen yumuşak geçireceğiniz bir ay; seyahatler, eşinizle ve yakın çevrenizle ilişkileri iyileştirmek keyiflendirecek. Ay tutulması aile yaşamınızda bir dönemeç sağlayacak.

ASLAN: Ocak Ayı boyunca mali konularda ve iş yaşamınızda son derece dikkatli olmalısınız hata yapmaya açık olacaksınız. Şubat da eşinize ve yakınlarınıza odaklanacak, iş yaşamınızda büyük ve köklü bir değişikliğe mecbur kalacaksınız. İsteğiniz dışında bir atama veya tayin söz konusu olabilir. Mart da aşk yaşamınız enerjiyle donanırken, gelirler ve tazminat gibi girdiler sevindirebilir. Yakın çevrenizle bağlantınız Mart sonunda kopabilir.

BAŞAK: Ocak ayında Jüpiter’in gerilemesiyle birlikte şansınız yavaşça geri çekilecek. Ancak aşkta şanslı bir dönemde başlayacak. Yinede ay sonunda yanlış bir ilişkiye adım attığınızı düşündürecek etkiler alacaksınız. Merkür gerilemesi aşk alanınızda gerçekleşiyor. Şubatın ilk yarısında iş yaşamınızda bir yıldız gibi parlarken, ikinci yarısında ortaya çıkan büyük ödeme ya da kayıplar hayata bakışınızı köklü bir şekilde değiştirecek. Martda ev yaşamınızda kazalara ve kavgalara açıksınız. Ay sonuna doğru gelirlerinizden birinden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ: Ocak ayında aşk yaşamınızda yanlış anlamalara ve ayrılıklara açık olacağınız için kendinizle ilgili öz değeriniz hakkında da yanlış yargılara varabilirsiniz. Şubat daha toparlayıcı ve iyi hissedeceğiniz bir ay ancak ay sonuna doğru ev ve aile yaşamınızda bir yıkıma doğru ilerleyebilirsiniz. Mart da yeni gelirler elde edecek hatta bir ortaklık ya da evlilik planlayacaksınız. Mars sonundaki ay tutulması burcunuzda bir sarsıntı yaratabilir. Adalet duygunuz sınavdan geçecek.

AKREP: Ocak hem aile hem dostluk konusunda riskli ayınız. Fakat bu riskler sizi yeni ve seveceğiniz bir çevreye taşıyacak. Ay sonunda pişman olursanız yenilikler bu kez rahatsızlık verebilir. Şubat ayında evinizi ve aile ilişkilerinizi yeniden revize edeceksiniz. Mart da harcamalara dikkat edin ve yeni aşkın gelişini hakkıyla kutlayın. Martın ikinci yarısında işe konsantre olmayı başaracak ve kötü alışkanlıklarınızla ciddi bir mücadele başlatacaksınız.

YAY: Yakın çevreyle ilişkiler ve finansal konular Ocak ayının, hem sevindirici, hem üzücü alanları. Eğitimler ve seyahatler tamamlanacak, yuvaya dönüş sağlanacak. Şubatda yakınlıkları, tanınma planınızı yenileyeceksiniz. Ve kariyerinizle ilişkili önemli bir karar alacaksınız. Buna koşullar da zorlayabilir. Mart enerjik ve evinizi, aşk yaşamınızı yeniliklerle şenlendireceğiniz bir ay. Ay sonunda bir dostun gerçek yüzüyle tanışana kadar keyifli olacaksınız.

OĞLAK: Ocak ayından itibaren yenilenmeye hazır olun. Fakat ay sonuna doğru burcunuzda Merkür gerileyeceği için yenilikler sonradan hoşunuza gitmeyebilir. Şubat da mali yenilikler ve gelişmelerle birlikte moraliniz düzelecek, her şeyi toparlayabileceksiniz. Şubat sonuna doğru aile yaşamınızdaki sarsıntı yer değişikliğine karar vermenize sebep olabilir. Mart ayını kendinize kızmakla geçirmek yerine yeni bir çevrede yeşermeyi tercih ederek geçirin. Kariyerinizle ilgili önemli değişiklik Mar sonunda gerçekleşecek.

KOVA: Ocak ayında burcunuzda gerileyen Merkür algılarınızı zayıflatacak ve kararlarınızda yanlış yapmanıza neden olacak. Çok dikkatli olarak durumu yönetebilirsiniz. ine de yakınlarla ilişkilerde sonlandırmayı tercih edeceksiniz. Şubat da daha sevgi dolu ve canlı görünebilirsiniz. Mali konularda zararlı adımlar atmamalısınız. Mart da yeni gelir kaynakları elde edecek, yeni bir çevre ve tanınma planı yapacaksınız. Mart sonunda medya çalışmalarınızdan birine ya da seyahat rotalarınızdan birine veda edeceksiniz.

BALIK: İç dünyanızda karmaşa yaşarken, yeni arkadaşlar edinmek Ocak ayının ferahlatan etkisi. Ve kendinizle ilgili bir gerçeği fark ettiğinizde Ocak sonunda arkadaşla dost arasındaki farkı iyice ayırt etmiş olacaksınız. Şubatta ruhsal gelişim teknikleri ve terapilerle ilgilenerek huzuru bulacaksınız. Öte yandan dostluk, finans uyuşmazlığı yakınlarınızla ilişkini zedeleyebilir. Mart başında canlanacak, atağa geçeceksiniz ve kendinizi yeniden yaratacaksınız. Mart sonunda tutulma iş dünyanızda önemli bir finale neden olacak.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

Her hakkı saklıdır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI