Ana SayfaYazarlar2016 Değil 2017

2016 Değil 2017

 “Ümit insanın içinde hiç susmayan bir kuştur”

Ortaokul 2. sınıfta öğrendiğim bu cümle benim ruhumu yansıtıyordu hiç unutmadım.

Fakat 2016 için başka hiçbir yıl için olmadığım kadar karamsarım. 2016 içinde doğal afet de bekliyorum, savaş ta, büyük yangınlar ve uçak kazaları da!

Bu nedenle 2016 yorumlarını yazmadım EN lerini yayınladım sadece.

Bu cümlelerin ürküttüğünü biliyorum. Daha geniş olasılıkları yakın dostlarımla paylaştım. Tutulmalara eşlik eden açılar kötü. Yeniay ve dolunayların hepsinde açılar kötü! Açıları ortalama iyilikte olanlarında gerileme kurbanı olması şaşırtıcı. Birkaç olumlu açı dönemi var ancak onlarda da açıyı yapan gezegenlerin geri gidiyor olması tam anlamıyla şanssızlık.

Bu kadar karamsar bir tablo çizmek herkesten çok bana acı veriyor, bir bilen olarak en çok beni endişelendiriyor. Tüm yıl için Shamballadan ve olumsuz açıların etkilerinden korunmak için Kozmik Sihirlerden destek alacağım kesin. Ama daha aydınlık günlerin geleceğini bilmeye de ihtiyacım var. Ben bu yüzden gözümü daha uzak tarihlere diktim. Yarından itibaren 2017 ve sonrasına ait öngörülerimi okuyacaksınız. Şimdiden okuyup tükettiğiniz 2016 yerine 2017’nin size ne getireceğini, ne götüreceğini, şanslı ve riskli evrelerinizi okumak, 2017’nin burcunuza katkılarını anlamak için takipte olmalısınız.

4-10 Ocak burç yorumlarımı görüntülü izleyenler, görüntülerde biraz üzgün, enerjisi düşük bulacak beni. Denizimin melek olduğu hafta çekimler yapıldı dolayısıyla o tek çekimi yapmak bile çok zor oldu. Denizin acısı da hiç susmayan bir kuş şimdilerde.

4-10 Ocak astroloji yorumlarınızı okumak isterseniz aşağıda. Mutlu bir hafta olsun.

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, 

Salı gününden itibaren Merkür Kova burcunda geri gitmeye başlayacak. Dostlarınızla aranızda yanlış anlamaya dayalı anlaşmazlıklar söz konusu olacak. Mars’ın Akrep burcundaki yolculuğu da bu duruma bir miktar negatif enerji gönderecek. Arkadaşlarınızla mali konular nedeni ile tartışabilirsiniz. Ya da birbirinizi yanlış anlayarak yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde dikkatli olmanız gerekiyor. 

Cumartesi günü Merkür`ün Oğlak burcuna geri dönmesiyle tekrar kariyer alanınıza odaklanacaksınız. Buradaki gerileme süresinde kariyer ile ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz ya da yöneticilerinizi yanlış anlayarak onlarla ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Bu dönemde hırçınlıklar biraz daha artacağı için dikkatli olmanız gerekiyor.

Cuma günü Jüpiter iş alanınızda geri gidecek ve iş arkadaşlarınızla ilişkiniz bir miktar gerileyecek. İş alanında şansınıza güvenmemeye başlayacaksınız. Bütün şansı siz yaratmalısınız. Hatta bu dönemde hiçbir konuda kendinize güvenmemelisiniz. Bunlara dikkat ederseniz kaçırdığınız detayları göreceğiniz ve hataları düzelteceğiniz bir hafta sizi bekliyor olacak.

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar,

Salı gününden itibaren Merkür gerilemeye başlayacak. Kariyerinizle ilgili hatalı davranışlar içine girebilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkinizde sorunlar, yakınlarınızın size empoze ettiği yanlış düşünceler olabilir. Böyle bir dönemde yakınlarınızda ilişkinizde gereksiz tartışmalara izin vermemelisiniz. Kariyer planınız varsa bunu bir süre ertelemelisiniz. Bu dönemde en doğrusu çok önemli ve büyük kararlar almamanız olacak.

Cumartesi günü Merkür`ün Oğlak burcuna gerilemesi seyahat alanınızda problem yaşamanıza neden olacak. Seyahat evraklarınızı, biletinizi unutabilirsiniz ya da pasaportunuzla ilgili problem yaşayabilirsiniz. Bu alanda son derece dikkatli olmanız gerekecek.

Cuma günü Jüpiter aşk alanınızda geri gidecek ve birtakım şanssızlıklar sizi bekliyor olacak. Kendinizi bir miktar şanssız hissedeceksiniz. Yaratıcılık ile ilgili projeleriniz varsa geri dönebilir. Kendinizi hiç olmadığınız kadar talihsiz görebilirsiniz. Bu haftadan itibaren bir miktar rahat davranmanızda fayda var. Kendi şansınızı kendiniz yaratmak zorundasınız.

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar,

Salı gününden itibaren yöneticiniz Merkür seyahat, medya alanınızda gitmeye başlayacak. İş arkadaşlarınızdan bazılarınızla yaşayacağınız problemler maalesef medya çalışmalarınızı aksatabilir ya da seyahatlerde sorun yaşamanıza neden olabilir. Öfkenin zirve yapacağı bir haftada hissedeceksiniz. Bu nedenle dikkatli olmalı ve olayları çok iyi kontrol etmelisiniz.

Cumartesiden itibaren Merkür gerilemesi Oğlak burcunda devam edecek ve mali konularda hatalı kararlar almanıza neden olabilecek. Cumartesiden itibaren sponsor arayışlarınıza mola vermeli, kredi almamalı ve duygusal yükü ağır olabilecek kararlardan kaçınmalısınız.

Cuma günü Jüpiter de gerilemeye başlayacak. Bu kez mülk, aile yuva alanınız etkilenecek. Şanssızlıklar peş peşe gelebilir. Bu durumda yapacağınız en iyi şey, mülk almaktan, taşınmaktan vazgeçmek, bu tür kararları bir süre ertelemektir. Aile içindeki ilişkilerde bazı şanssızlıklar da yaşanacak gibi görünüyor. Bu şanssızlıklara yol vermemek için kendi şansınızı kendiniz yaratmalısınız. Özetle, şansınıza güvenmemelisiniz. Olayları iyi yönetebilmek için gözünüz Merkür`de olmalı ve düşünce hızınızı yavaşlatmalısınız.

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar,

Partnerinizin ya da çocuklarınızın etkisiyle mali konularda hatalı kararlar verebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Çünkü salı gününden itibaren Merkür Kova burcunda geri gidecek ve bu arada Mars ile sert bir açı altına girecek. Vereceğiniz kararlar sizi zedeleyebilir, yanlış yola sevk edebilir ve çok öfkelenmenize neden olabilir. Bu yüzden son derece dikkatli olmalı ve mali kararlardan kaçınmalısınız.

Merkür cumartesi gününden itibaren Oğlak burcuna geri hareketine başlayacak. Partnerinizle ve yakınlarınızla ilişkileriniz yanlış anlamalar nedeniyle bir miktar sekteye uğrayabilir. Her duyduğunuza inanmamanız gereken bir haftadasınız. Nerede hata yaptığınızı çok iyi gözlemlemeniz gerekecek. Çünkü cumadan itibaren Jüpiter de yakın çevre alanınızda geri gideceği için hem yakın çevrenizle ilişkileriniz hem de partnerinizle ilişkileriniz, varsa eşinizle ilişkileriniz bütün hafta boyunca risk altında olacak. Kendinizi sorgulamalı, doğru karar verip vermediğinizden emin olmalısınız. Jüpiter gerilemesi kendinizi daha fazla yalnız hissetmenize karşı da bir uyarı olacak.

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar,

Bu hafta yakınlarınızla ilişkiniz bir miktar zedelenebilir. Merkür geri gidecek. Tam karşıt burcunuzda, Kova burcunda olacak. Akrep burcundaki Mars ile sert bir açı altına girecek. Salı gününden itibaren aile içi ilişkinizde sinirler gerilebilir.

Cumartesiden itibaren Merkür gerilemeye Oğlak burcunda devam edecek ve bu kez iş hayatınızı olumsuz etkileyecek. İş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşmalar, tartışmalar çıkabilir. İşinizle ilgili kararlarda hata yapabilirsiniz.

Cuma günü Jüpiter para alanınızda geri gidecek. Gerilemelerin sizi olumsuz etkilediği bir haftadasınız. Bu yüzden çok dikkatli olmanız gerekli. Olayları iyi yönettiğiniz taktirde problem yaşamayacaksınız. Para ile ilişkili konularda şansınıza güvenmemeniz gereken bir haftadasınız. Çünkü Jüpiter gerilemesi şansı sizin yanınızda tutmayacak, tam tersine kendi başınıza ne yaparsanız o kadar kazanabileceksiniz. Sabit bir geliriniz varsa özellikle cuma gününden itibaren özgüveniniz bu hafta azalıyor olacak. Ancak bütün hafta boyunca kendinizi bu olumsuzların içinde hissedeceksiniz. Moralinizi yüksek tutmalı, olayları iyi yönetmeye çalışmalısınız.

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar,

Salı gününden itibaren yöneticiniz Merkür Kova burcuna gitmeye başlayacak ve iş yaşamınızla ilgili olumsuzluklar başlayacak. Hafta başından itibaren Mars ile Merkür arasındaki sert açının etkisini hissetmeye başlayacaksınız. Yakın çevrenizden aldığınız eleştirileri tolere etmekte zorlanacaksınız. Yaptığınız işe karşı saldırılar olabilir. Söz ile eleştirilebilirsiniz ya da yakın çevreniz size karşı olduğunu bir biçimde ifade edebilir. 

Birçok alanda savaşmanız gereken bir haftadasınız. Çünkü cumadan itibaren Jüpiter de burcunuzda gerilemeye başlayacak. Bir süredir kendinizi birçok konuda şanslı hissediyordunuz. Geçtiğimiz haftadan itibaren bu şansın artık gerilemeye başladığını fark ettiniz. Bu hafta da cumadan itibaren net bir şekilde gözlemleyeceksiniz. Bunun anlamı yaşamınızın her alanında, özellikle görünüşünüzle ilgili konularda kendi şansınızı kendiniz yaratmaya gayret göstereceksiniz. Şansınıza güvenmeyecek ve her konuda tek başınıza hareket etmek isteyeceksiniz.

Cumartesiden itibaren Merkür gerilemesini aşk alanınızda sürdürecek ve partnerinizle ilişkinizde yanlış anlamaya dayalı hatalar yapmaya başlayacaksınız. Eğer yaratıcı projeleriniz varsa bu projeleri de cumartesiden itibaren ön plana çıkartmamalısınız. Çünkü değerinden düşük bulunabilirler ve bu sizi hayli rahatsız edebilir. Çocuklarınızla ilişkinize de bu dönemde dikkat etmelisiniz. Çocuklarınıza gereksiz cezalar vermemelisiniz. Dikkatli olduğunuz taktirde sorunların en hafif düzeyde yaşanacağı bir haftadasınız.

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,

Merkür aşk alanızda Salı gününden itibaren geri gitmeye başlayacak ve bu alanda çok kısa sürecek gerilemesi cumartesi günü ev ve yuva alanına geçiş yapacak, Merkür orda gerilemeye devam edecek ama kısa konukluğunda aşk yaşamınız ile ilgili yanlış kararlar almanıza neden olabilecek. Bu nedenle dikkatli olmalısınız. Çünkü Mars ile Merkür özgüven alanınızda sert bir açı ile bağlanıyor. Para kayıpları partneriniz ile olan ilişkinizi zedeleyebilir. Mali konular nedeniyle onunla tartışabilirsiniz.

Cumartesiden itibaren aynı konular aile ilişkilerinize zarar veriyor olacak. Özgüvenli davranırken aşırı dikbaşlı davranmadığınıza, tartışmaya eğilimli olmadığınıza dikkat etmeniz gerekir. İlişkilerin her anlamda iyi yönetilmesi gereken bir haftadasınız.

Jüpiter cumadan itibaren geri gidecek. İradenize sahip olmanıza engel olacak. Hastalıklar veya kendinizi hapsedilmiş hissetmek ile ilgili sorunlar yaşıyor olacaksınız. Yine bu anlamda dikkatli olmalısınız. Yapmanız gereken, kendi kendinizi motive etmek ve iç gücünüzü dik tutmaktır. Ayakta kalabilmeniz gerekiyor. Bu haftadan itibaren yakınlarınızın sağlığında da bazı sıkıntılar söz konusu olacak. Kendinize bol bol moral vermelisiniz.

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,

Geçtiğimiz hafta pazar günü Mars burcunuza yerleşti, bir miktar enerjik bir miktar da agresif hissetmenize sebep olmaya başladı ve Mars’ın bu konumu Merkür’le sert bir açı kurmasına da neden oldu. Merkür Salı gününden itibaren Kova burcunda gerilemeye başlayacak. Aile içi ilişkilerde bir miktar gerilemenin dozu yükselecek, öfkenizi onlara yansıtacaksınız. Onlar yanlış anlayacak, onlar sizi yanlış değerlendirecek. Bu nedenle aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir haftadasınız.

Cumartesi gününden itibaren Merkür gerilemesini Oğlak burcunda sürdürmeye başlayacak ve bu kez yakın çevrenizle ilişkilerinize zarar verecek. Yakınlarınızın aşırı eleştirisi ve sert davranışları da bir hayli canınızı sıkıyor olacak. Bu hafta her anlamada ilişkileri çok iyi yönetmelisiniz ve çok iyi kontrol etmelisiniz. Bu hafta öncelikle sakin kalmayı hedef haline getirmelisiniz.

Cumadan itibaren Jüpiter Başak burcunda geri gitmeye başlayacak. Bu kez arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı şansızlıklar, bazı talihsizlikler söz konusu olacak. Örneğin çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın rahatsızlandığını haber alabilirsiniz ve buna gerçekten içtenlikten üzülebilirsiniz. Bu haftadan itibaren gerilemeler maalesef her burcu her anlamda etkiliyor olacak. Dikkatiniz Merkürde ve dostluklarınızda olmalı. Şansınızı bu alanda ellerinizle yaratmalısınız.

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,

Bu hafta iletişim konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Maddi konularda dikkatli olmanız gerekiyor ve kariyerinizle ilgili bir yenilik yapmanız gerekiyorsa bu anlamda dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Çünkü bu dönemde birden fazla alanda gerileme yaşanacak.

Salı gününden itibaren Merkür Kova burcunda gerileyerek hem tanıtım hem de reklam yapma, sunum yapma çalışmalarınıza ket vuracak; hem de eğer yeni bir iletişim aracı satın almak niyetindeyseniz yanlış kararlar vermenize neden olacak. Alacağınız iletişim aracını uzun zamandır istiyorsanız bile kısa süre bozulacağını aklınızda tutmalısınız.

Cumartesi günü itibaren Merkür gerilemesi Oğlak burcunda devam edecek ve bu kez maddi konularda yanlış karalar almanıza neden olacak, üstelik özgüveninizde düşüşler hissedeceksiniz. Maddi konularda önemli ve büyük karalar vermeniz gerekiyorsa bu haftadan itibaren gelecek 3 hafta boyunca bunu yapmamalısınız. 3 haftadan sonra dilediğiniz kararları verebilirsiniz.

Bu hafta her konuda dikkatli olmanız gereken bir hafta. Özellikle kariyerle ilişkili şanslı döneminizin Jüpiter gerilemesi ile birlikte sona ereceğini de unutmamalısınız. Yani kariyerinizle ilgili yapacağınız her şeyde şansınızı kendiniz yaratmalısınız.

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,

Salı gününden itibaren kova burcunda başlayan Merkür gerilemesi cumartesinden itibaren burcunuzda devam edecek, yakın arkadaşınızla mali konularda tartışmalar yaşamanıza neden olacak, görüşünüz ile ilgili pişmanlık duyacağınız değişikliklere gitme eyleminde olacaksınız ve hayatınızın her alanında her türlü ilişkide hataya yakın duracaksınız. Yanlış anlamaların ilişkilerde ayrılıklara neden olacağı bir dönemdesiniz. Son derece dikkatli olmalısınız ve yine herkesi sabırla sakinlikle dinleyen taraf olmalısınız.

Cumadan itibaren dostunuz Başak burcunda Jüpiter gerilemeye başlıyor. Seyahatlerinizde bir süre mola vermenize neden olacak. Eğer yurtdışında ticaret yapıyorsanız ya da böyle bir tanıtım programınız varsa buna bir süre mola vermeniz neden olacaktır. Aynı zamanda medyayla ilgili çalışmalarda bazı şansızlıklar yaşayabilirsiniz.

Gerilemelerin bol olduğu bir haftaya başlıyorsunuz ve bunu etkisi uzunca bir süre devam edecek. Bu nedenle bütün ilişkilerin iyi yönetilmesi, büyük karaların bu dönemde alınmaması gerekiyor. 

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,

Salı gününden itibaren Merkür burcunuzda geri gitmeye başlayacak ve özellikle kariyerinizle ilgili her insanla hemen herkesle tartışma eyleminde olacaksınız. Çünkü Merkür bu konumda Mars`la sert bir açı altında olacak.

Cumartesinden itibaren Merkür gerilemesi Oğlak burcunda devam edecek ve bu kez kendi iç dünyanızla ilgili, geçmişinizle ilgili yanlış düşünceler içerisine gireceksiniz. Gerilemelerin bol olduğu bir haftaya başlıyorsunuz ve bütün gerilemelerin etkisini gelecek 3 hafta ve daha fazla bir süreçte yaşayacak, bundan en fazla etkilenen burçlardan olacaksınız. Bu nedenle çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Jüpiter Cuma gününden itibaren Başak burcunda geriliyor. Riskli yatırımlara dönük çalışmalar yapıyorsanız; miras, telif, ikramiye gibi beklentileriniz varsa ya da şans oyunlarında şansınızı deniyorsanız cumadan itibaren buna bir mola vermeniz gerekiyor. Çünkü eskiden olduğu kadar şanslı hissetmeyeceksiniz kendinizi.

Jüpiter gerilemesi boyunca ameliyatlardan uzak durmalısınız ve maddi konularda şansınıza çok fazla güvenmemelisiniz.

Sevgili Balıklar ve yükselen Burcu balık olanlar,

Merkür salı gününden itibaren Kova burcundan geri gidecek ve uzaklardan gelen haberlerle ilişkili sağlık sorunları maalesef doğru çıkmayacak. Bunu yanı sıra yasal konular söz konusu ise bu alanda da alacağınız haberlerin içinde hatalar gizlenmiş olacaktır. Dikkatli olmanız, o hataları bulmanız gereken bir haftadasınız ve kendinizi çok iyi bir şekilde savunmalısınız.

Merkür gerilemeye cumartesi itibaren Oğlak burcunda devam edecek ve dostlarınızla ilişkileriniz cumartesinden itibaren zedelenmeye başlayacak. Karşılıklı yanlış anlamalar söz konusu olacak ve durumu düzeltmek yerine kopmayı tercih edeceksiniz. Oysa bu dönemde arkadaşlıklarınızı korumaktan yana davranmalısınız.

Cuma gününden itibaren Jüpiter Başak burcunda geri gitmeye başlıyor. Yakınlarınızla ilişkilerinize şansıza çok güvenmemeniz gerekecek. Bununla birlikte eğer evliyseniz partnerinizin başına gelecek talihsizlikler de sizi bir miktar üzecek sevgili Balıklar. Yakınlarınız, danışmanlarınız ve onlara ilgilenen her şey bir miktar talihsizlik içerecek ve sizi de ilgilendirecek. Bu anlamda güçlü olmanız gereken bir dönemdesiniz. Olayları çok iyi kontrol altında tutmalısınız. Bu sayede huzura ulaşabileceksiniz.

 

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

HER HAKKI SAKLIDIR.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI