Ana SayfaYazarlar12-18 Şubat 2018 (Güneş Tutulması Haftası) Burç Yorumları

12-18 Şubat 2018 (Güneş Tutulması Haftası) Burç Yorumları

12-18 Şubat 2018 (Güneş Tutulması Haftası) Burç Yorumları

16 Şubat Güneş Tutulması

Kova burcunun 27.derecesinde gerçekleşen Güneş tutulması hayatımıza yeni başlangıçlar getirecek. Özellikle yeni dostlar ve yeni idealler yaşam amacımızı bulmamıza yardım edecek.

Haftanın en önemli ve etkili gökyüzü olayı Güneş tutulması. Tutulmaya Merkür eşlik ediyor. Ve tabii zeka, sözleşmeler, elektronik cihazlar ve anlaşmalar öne çıkıyor. Yenilik yaşamımızda tarihsel bir sayfa açacak. Güneş tutulması Uranüsden de tam destek alıyor. Yani yenilikler ani ve beklenmedik bir biçimde hayatımıza dahil oluyor. Öte yandan 2017 yasından bu yana etkisini kaybeden Plüton-Uranüs sert açısı yeniden kötü günlerin gelebileceğini, savaş, terörist saldırılar, doğal afetler ve kazaların tetikleneceğini bildiriyor.

Güneş tutulması 1 ay boyunca etkisini hissettirecek. TR Saati ile 00.06 da gerçekleşen tutulma 15 Şubat gece yarısına 8 dakika kala başlayacak, gece yarısını 6 dakika geçe tam orba girmiş ve tutulma gerçekleşmiş olacak. Bu nedenle Türkiye’den görülemeyecek.
Güneş Tutulmasından 11 Şubat-22 Şubat doğumlular etkileniyor. Veya Kova burcunun 22 derecesinden Balık burcunun 3 derecesine kadar olan alanda herhangi bir gezegeni veya köşe noktası olanlar etkilenecek. Tabii bu derecelere olumlu veya sert açıyla bağlanan gezegenleriniz varsa sizinde yararlanmanız mümkün.

CUMARTESİ ETKİNLİKLERİMİZ BU LİNKTE : http://www.sukarakus.com/etkinlik-takvimi/etkinlikler/

YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMAYI UNUTMAYIN.

KOÇ: Tutulma arkadaşlık ve idealler alanınızda gerçekleşiyor. Yeni dostlar yaşamınıza katılabilir veya hayat amacınızı bulabilirsiniz. Merkür-tutulma kavuşumu iş ve sağlık alanınızın yönetici olan Merkür’ün sözleşme, sunum ve tanınma yapmanız için yeterli desteği vereceğini anlatıyor. Burcunuzda yol alan Uranüs sıradışı arkadaşların sürpriz bir biçimde yaşamınıza katılacağını, bu dostlarla geleceğe yürüyeceğinizi ve dileklerinizi bu dostlar sayesinde gerçekleştireceğinizi ifade ediyor. Tutulma sırasında Satürn-Venüs arasında oluşan mutlu açı ise kalıcı bir görev üstleneceğinizi, sorumluluklarınızı disiplinle ve severek yerine getireceğinizi, kariyeriniz adına kalıcı bir ilişki ağı oluşturabileceğiniz anlamına geliyor.

BOĞA: Tutulma kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Sıradışı işler size göre değil ama bu kez sözleşme ile bağlanacağınız bu iş ve sorumluluğu seveceksiniz. Belki de çok uzun zamandır istediğiniz işe kabul edileceksiniz. Uranüs bilinçaltınızda sürprizler ve inanç değişikliği yapıyordu bir süredir. Bu kez tamamen destekleyici pozisyonda. Satürn ve Venüs arasındaki olumlu açı uzun bir yolculuğu sürekli hale getirecek. Bir arkadaşı sık sık ziyaret etmek veya arkadaş gruplarınızla sık buluşmalar yaşamak ve bunu gerçekten severek yapmak yapacaksınız. 18 inden itibaren Güneş ve Merkür Balık burcuna geçerek arkadaşlıklar, dostlukları gündeme getirecek. İdealler için yeniden çabalamak ve hayat bulmak gelecek haftadan itibaren mümkün olacak.

İKİZLER: Yeni yolculuklar, yeni bir ülke ya da kent sizi bekliyor. Güneş tutulması atacağınız imza ile size yeni bir yaşamın kapısını açacak. Cinfikirli dostlarınızdan bazılarının yardımıyla sürpriz bir şekilde kendinizi bambaşka bir ülkede bulacaksınız. Medyada yer almak, aniden bir radyo sunucusu olmak da ihtimallerinizden. Eşzamanlı olarak yöneticilerinizin size ekstra gelir kazandırması ve kazanımlarınızı ekstra işler alabilmek için harcamak, bu döngü ile kazançlarınızı arttırmak da uzun vadede mümkün olacak. Severek yapacağınız her iş karşılığını bulacak. Pazar gününden itibarense Güneş ve Merkür kariyer alanınıza yerleşerek daha canlı ve aktif olarak sorumluluk üstleneceğinizi, sorumluluklarınızı yerine getirirken otoritelerden destek alacağınızı müjdeleyecek.

YENGEÇ: Güneş Tutulması size ekstra gelirler, telif, ikramiye veya kredi alma şansı sunacak. Merkür’de tutulmaya eşlik edeceği için bunun sözleşme ile size kazandırılacağını düşünebiliriz. Yöneticilerinizden birinin desteği ve fikri ile gerçekleşen bu gelir kariyeriniz adına prestijde kazandıracak. Bunun yanısıra tutulmaya eşlik eden Venüs-Satürn olumlu açısı uzaklardan gelen veya uğruna yol kat ettiğiniz biriyle evlenmek veya iş ortaklığı kurmak ihtimallerini doğuracak. 18 inden itibaren seyahat ve eğitim alanına yerleşen Güneş, Merkür hem zekanızı ortaya koymanızı hem eğitimde başarı grafiğini yükseltmeyi sağlayacak.

ASLAN: Güneş tutulması evlilik ve ortaklık alanında gerçekleşiyor. Evlilik sözleşmesi, iş ortaklığı sözleşmesi bu tutulmanın korunma kalkanı. Aynı zamanda uzaklardan alacağınız sürpriz haberler sevindirici gelişmeler de tutulmaya neşe katacak. İş ve para alanınızı aynı anda etkileyen Venüs-Satürn olumlu açısı iş yaşamınızdaki kalıcı ve sürekli çabaların nihayet paraya en azından mali avantaja dönüşeceğini müjdeliyor. 18 inden itibarense gelirleriniz gözle görülür şekilde artacak. Güneş ve Merkür balık burcuna yerleşerek ekstra gelirlerin ve geniş bir çevrenin yaratacağı avantajları hatırlatacak.

BAŞAK: Güneş tutulması iş alanınızda gerçekleşiyor. Bu yeni bir iş fırsatı veya yepyeni bir sağlık programı anlamına geliyor. Her ne yenilik yapacaksanız bunu yazılı bir anlaşmaya dönüştüreceksiniz. Zira tutulmaya yöneticiniz Merkür eşlik edecek. Tutulmayla Uranüs arasında sevimli bir açı var. Buda sizin ekstra ve beklenmedik bir gelire sevineceğiniz, şaşıracağınız anlamına geliyor. Sağlık sorunlarınız varsa aniden bir ameliyata karar verebilir hızla hastaneye yatıp hızla çıkabilirsiniz. Aşk ve evlilik alanınızda tutulmadan nasibini alıyor. Satürn-Venüs pozitif açısı aşkı ve hızlı bir evlilik düşüncesini beraberinde getirecek. Yalnızsanız aşka evet diyeceksiniz doğru kişiye rastlayacaksınız bir ilişkiniz varsa evliliğe karar vereceksiniz.

TERAZİ: Güneş tutulması aşk alanınızda gerçekleşiyor. Eh herkesin derdi aşk olduğuna göre en şanslı sizsiniz. Yalnızsanız yeni biri aşkı yeniden hatırlatacak üstelik bu insan çok zeki ve sizi görür görmez evlilikten bahsedecek. Ruh eşini ilk görüşte tanıyan kaç kişi vardır dersiniz? Geleceği gören bu kişi bir proje ortağınızda olabilir. İş ortaklığı aşkada dönüşebilir. Ev ve iş arasındaki dengeyi oturtmayı, işleriniz sayesinde mülk sahibi olmayı da tutulma sırasında oluşan Venüs-Satürn olumlu açısı sağlayacak. 18 Şubattan itibaren iş alanınıza yerleşen Güneş ve Merkür hem daha çalışkan ve aktif bir iş yaşamı sağlayacak hem de daha neşeli, canlı, sağlıklı görünmenizi. Bu etki gelecek haftaya taşacak.

AKREP: Evinizi, eşyalarınızı yenilemek mi istiyorsunuz. Ya da yeni bir ev almak? Sürpriz bir fırsat istediğiniz mülke ulaşmanızı sağlayacak. İş yaşamınızla ilgili bir karar örneğin emeklilik veya dükkanınızı devretmek, paraya çevirdiğiniz bir şeyi mülke dönüştürmek ihtimaller. Olasılıklardan biride home-ofice kullanmak ve uzun sürecek bir konfora ulaşmak. Tutulma sırasında yakın çevre ve aşk alanınız aynı anda tetikleniyor. Yani çevrenizden tanıdığınız olgun bir insan kalbinizi çalabilir. 18 inden itibaren aşk alanınıza geçen Güneş ve Merkür, orada transit halinde bulunan Venüs ve Neptün’le birlikte enerjinizi yükseltecek. Aklınızı aşk alacak yani.

YAY: Yakın çevreniz genişliyor. Sözlerinizle ve yazdıklarınızla öne çıkıyorsunuz. Ve bu genişleme sırasında tanıyacağınız kişilerden biri hayatınıza giriyor. Tutulmanın akla getireceği ilk senaryo bu. Yalnız değilseniz aşık olduğunuz kişi kendi çevresiyle sizi tanıştırmaya başlayacak, mutluluğunuz katlanarak artacak. Diğer yandan gelirlerinizi stabil bir hale getirebileceksiniz ve bu sayede mülk sahibi olmayı garantileyeceksiniz. Venüs-Satürn olumlu açısı tutulmaya eşlik edecek. Özgüveninizi tekrar kazanmak üzere aileden destek göreceksiniz. 18 Şubattan itibaren aile ve mülk alanına yerleşen Merkür ve Güneş aile içinde canlandırıcı bir rol oynamanızı sağlayacak.

OĞLAK: Para güneş tutulmasında anahtar kelimeniz. Hem daha çok kazanacak hem yeni bir gelire evet diyeceksiniz ama sözleşme imzalamanız beklenecek. Ve bu sayede yeni bir mülk almak girişiminde bulunacaksınız. İyi bir yatırım olacak Ancak hayatım kökten değişsin bende bu yatırımı hemen ev olarak kullanayım derseniz sevimsiz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Plüton-Uranüs karesi burcunuzu hala olumsuz etkiliyor ve dikkatli olmanız gerekiyor. Tutulma sırasında işinize yarayacak sevimli bir açı var Venüs-Satürn arasında ve Satürn burcunuzda yol alıyor. Yakın çevrenizle güzel uzun sürecek dostluklar kuracaksınız. Bu dostluklar saygınlığınızı arttıracak. 18 inden itibaren Güneş ve Merkür balık burcuna yerleşerek çevrenizle ve kardeşlerinizle ilişkinizi canlandırmanızı sağlayacak.

KOVA: Burcunuzun 27.derecesinde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulmadan etkilenmeniz için 22 derece Kovadan 3 derece Balık burcuna kadar olan alanda bir veya birkaç gezegeninizin köşe noktanızın ya da yükselen burcunuzun olması gerekli. Bunlar mevcut değilse Kova burcu olmanız etkilenmek ve yararlanmak için yetmez. Merkür-Tutulma kavuşumu zekanızla, sözlerinizle ve yazdıklarınızla öne çıkacağınız bir tutulma yaşatacak. Görünüşünüzü zekanızla yenileyecek, değiştireceksiniz. Bu değişikliği seveceksinizde. Yakın çevrenizden birinin sayesinde değişim bir anda aklınıza gelecek fırsat bir anda karşınıza çıkacak. Bilinçaltınız tutulma sürecinde son derece aktif. Yakın çevrenizle aranızda yeniden savaş çanları çalabilir. Dikkatli olmalısınız. Yeni bir cevrede var olacaksınız. Yeniliğe kanalize olmalısınız. Mali gelişmeler sevindirici ve 18 Şubattan itibaren gelirleriniz veya özgüveniniz artacak.

BALIK: Kötü alışkanlıkları bırakmakta yeni bir evredesiniz. Düşünce kalıplarını değiştirmekte, kişisel gelişim yolculuğunda önemli bir adım atmakta özel bir dönemdesiniz. Güneş tutulması 16 Şubatda gerçekleşecek ve 1 ay boyunca etkili. Kendi zekanızla size para kazandıracak bir yöntem bulacaksınız. Ve özgüveniniz yön değiştirecek kendinize bambaşka açılardan bakacaksınız. Mali konularda dikkatli olmalısınız cezalar, soruşturmalar para kaybetmenize neden olabilir ki benzeri bir deneyim 2017 ilk yarısında ve öncesinde yaşandı. Yine de otoritelerin desteğini alabileceğiniz güzel açılarda mevcut. Daha sevecen görünecek ve otoriter bir insanla dostluk kuracak, onun yardımını alacaksınız. 18’inden itibaren bu yardım sıklaşacak ve çekiciliğinizle başkalarını canlandıracaksınız.

Su Karakuş
Uzman astrolog

Her hakkı saklıdır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI