Ana SayfaAstroloji12-18 Kasım Haftası Burç Yorumları – Değişim Başlıyor

12-18 Kasım Haftası Burç Yorumları – Değişim Başlıyor

12 KASIM HAFTASI BURÇ YORUMLARI

Instagram: Su Karakus

Twitter: Su Karakus

Linkedin: Su Karakus

Instagram Canlı yayında ücretsiz doğum haritası analizi almak için sokak hayvanlarımız için mama göndermeniz yeterli. Detaylar ve iletişim: astrolojikulubu@gmail.com veya ınstagram DM

KOÇ: Hafta boyunca evlilik ve ortaklık alanınla dostluklarını ve ideallerini etkileyen bir büyük haç oluşuyor gökyüzünde. Gergin veya kararsız hissedebilirsin. Jüpiter seyahat ve eğitim alanını şenlendirse de, Merkür gerilemesi hafta başından itibaren etkisini hissettirecek önlem almalısın. Seyahatlerde ve eğitim alanında sorunlar başlayabilir. Öte yandan aşk gezegeni Venüs nihayet doğru yoluna dönüyor. İlişkilerini yeniden kurtarabilir veya daha iyi bir aşamadan başlayabilirsin.

BOĞA: İş ve yakınlarının sağlığı açısından zorlanacağın konular olabilir sen yine de motivasyonunu yüksek tut. Çünkü yöneticin Venüs hafta sonunda doğru yoluna dönmüş olacak ve herşeyi toparlamak mümkün olabilir. Yeniden enerji kazanacaksın. Öte yandan Merkür retrosu parayla ilgili kazanımları tehlikeye atabilir. Çocuklar, partner veya yakın çevrenin yanlış yönlendirmelerine karşı tetikte olmalı. Sağlıkla ilgili sorunlar sona eriyor.

İKİZLER: Uzak arkadaşlar veya birlikte ticaret yapılan dostlarla aşk yaşamın arasında yanlış bir köprü kurulabilir ve o sırada mali konularda yanlış adımlar atabilirsin. Gökyüzündeki büyük haç kararsızlıklarını veya yanlış kararlarını öne çıkaracak. Son karar için hafta sonunu beklemekte yarar var. Aşk alanının yöneticisi Venüs doğru yoluna dönecek. Aynı süreçte yönetin Merkür gerileyeceği için evlilik ve ortaklık konusunda adım atamamakta fayda var.

YENGEÇ: Kendin gibi hissetmek harika olmalı. Daha şefkatli ve duyarlısın. Kariyer ve ev yaşamın seni köşeye sıkıştırmış olabilir. Bu süreç de geçecek. Hafta sonundan itibaren kozlarından biri güçlenecek. Geçmişi unutmakta geleceğe ve şimdiki ana odaklanmakta fayda var. Merkür retrosu iş alanını, iş arkadaşlarınla ilişkini zorlayabilir. Ancak bir yararı da var. Eski işine dönmek istersen bir fırsatın olabilir. Değerlendir. Eski iş arkadaşlarınla yeniden karşılaşman da olasılıklardan.

ASLAN: İç dünyana dönme arzun güçlendi ve bu anlaşılır bir şey. Ama dalgınlık kendine vereceğin en büyük zarar olabilir. Özellikle yolculuklarda. Dikkatli ol ve hafta sonuna dek anda kalmaya çalış. Gökyüzündeki büyük haç içe dönme arzuna rağmen bir çok sorunla aynı anda uğraşmana neden olacak. Sorunları önce gözünde küçült sonra çözümü hafta sonuna bırak. Her şey kendiliğinden iyileşecek. Merkür Retro harekete hafta sonundan itibaren geçiyor. Çocuklarını ve partnerini yanlış anlaman çok mümkün.

BAŞAK: İş veya sağlık harcamaların düşündürücü şekilde artabilir, sarsabilir. Beklenmedik durumlara karşı umarım hazırlıklısındır. Değilsen hafta sonuna dek sabret. Yeni bir çözüm ancak gelecek hafta karşına çıkacak ve adeta altın damarına rastlayacaksın. Merkür retrosu haftasonunda ev ve aile alanında başlıyor. Buna elbette alışkınsın. Aile içi yanlış anlamalar, yanlış kararlar, unutulan işler veya ev kazaları kariyer yaşamına zarar verebilir, dikkatli ol. Evi toparlamak da yapabileceklerin arasında.

TERAZİ: Müjde Venüs retrosu sona eriyor. Burcundaki yorgunluk hafta sonundan itibaren bitecek. O zaman dek yapman gerekenler var. İlişkini gözden geçirmeye veya bitirmeye teşvik ediyor gezegenler. Son karar için gelecek haftayı bekle. Merkür retrosu yakın çevrenle ve kardeşlerinle arana çomak sokabilir veya aranızı düzeltebilir. İnce düşünürsen ve adalet duygunu harekete geçirebilirsen harika. Adaletsizliklere odaklanırsan sonuç ayrılık olur. İyi tarafı da görmekte fayda var.

AKREP: İş alanındaki değişiklikler yorucu olabilir ve iç dünyanda sessiz fırtınalar estirebilir. Gökyüzündeki büyük haç her burcu olduğu gibi senide etkiliyor. Hafta sonunda Venüs doğru yoluna döndüğünde daha kararlı hissedeceksin. Ama son kararı gelecek hafta vermelisin. Mali konularda dikkatli ol. Ani hevesle yapılan harcamalar veya dostlar için ayrılan bütçeler yorabilir. Pişmanlığa da dönüşebilir. 5 hafta boyunca bu konuda dikkatli olmalısın.

YAY: Aşk alanınızda bir sorun var ama yine de mutlusunuz çünkü Jüpiter burcunuza giriş yaptı. Umutlusunuz da. Bu iyi. Olaylar aşkla dostluk arasında gidip gelirken ve siz yine de hiçbir şeyden emin olamazken içinizde bir huzur var. Dostluk bağı hafta sonundan itibaren düze çıkacak aşka alanının netleşmesi için Ocak ayını beklemelisiniz. Uzak gibi görünse de beklemeyi öğrendiniz. Hafta sonundan itibaren kendiniz ve görünüşünüzle ilgili yanlış düşüncelere kapılacaksınız. Sakin olun. Bu durum 5 hafta sürecek. Ve hepsi geçecek.

OĞLAK: Artık hayatında şanssızlıklar başladı gibi bir endişeye kapıldın. Panik yapma bu duygu 1.5 yıl boyunca hayatında olacak ve gerçek değil sadece bir his. Güney ay düğümü burcuna girdi ve seni olumsuz duygulara yöneltmek istiyor. Yenilmemelisin ve geleceğe, yakınlarına, eşine veya danışmanlarına güvenmelisin. Güç sensin çünkü Plüton burcunda ve hafta boyunca iyi açılarıyla köklü değişiklikleri severek yapmanı sağlayacak. Hafta sonundan itibaren Merkür retrosu kendin hakkında yanlış düşüncelere ve suçluluk duygularına seni sürükleyecek. Ya da yarım bıraktığın bir ruhsal gelişim tekniğini hatırlatacak. Kendini suçlama.

KOVA: En iyi dostun belki de en yakının hatta sevgilin. Bu konuda geçmişe dönüp kendini sorgulama zamanlarındasın. Bu duygu hafta sonundan itibaren benliğini değiştirecek. Eski dostlar ve sevgililer hayatına yeniden girecek. Merkür Retro nede olsa. Travmalarınız hatırlamak ve yakın çevreyle sorunlar yaşamak da cabası. İş hayatın bu durumdan etkilenebilir. Sen sadece uzaklara bak. Yolculuklara çık ve adaleti ara. Hafta sonundan itibaren tabii!

BALIK: Parayla ilişkini değişmeli ve değişiyor. Özgüvenin bir sarsılıyor bir sonraki anda yerine geliyor. Stabil olmak için gelecek haftayı beklemeli ama sorgulamalarından ders çıkarmalısın. İyi dostların sana katma değerini anlayacaksın. Aşk ve çocuklar konusunda kendini şanslı hissedecek, ekstra gelirlerle ilgili hatalarını kavrayacaksın. Hafta sonundan itibaren gelirlerin artamaya başlayacak. Ödemeler dengesini bulacak. Merkür retrosuna dikkat! Şans zannettiğin her fırsat dezavantaj olabilir, kariyerle ilgili konularda 2 kez düşünmelisin.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

HER HAKKI SAKLIDIR.

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon : 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/
Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI