Ana SayfaYazarlar06-11 Ağustos 2018 Haftası Astrolojisi - Tutulma mı sert Uranüs retrosu mu?

06-11 Ağustos 2018 Haftası Astrolojisi – Tutulma mı sert Uranüs retrosu mu?

Hafta boyunca 2 önemli göksel olayın etkisindeyiz. İlki Uranüs retrosu ve dolayısıyla Mars-Uranüs sert açısının devamı, ikincisi de Güneş tutulması. Tutulma sonrası deprem beklentisi ise son derece yersiz ve şehir efsanesi denilebilecek türden. Her yıl ortalama 60 kadar deprem olurken 2 kez Güneş tutulması oluyor. Uçak kazaları ve sanatsal gelişmeler bu tutulmanın konusu olabilir. Çocuklarla ve eğlence yaşamıyla ilgili alınacak yeni kararlar, aşka yaklaşımımızdaki değişiklikler hayatımıza renk katabilir. Ancak tutulma sırasında bir çok gezegen retro olacağı için 20 Ağustos dan önce yenilik yapmamakta fayda var.

6 Ağustos – Jüpiter’in Neptün’le dansı dilekleri oldurmak ve iyimserliği korumak konusunda destekleyici. Öte yandan egonun yükseklere tırmanışında düşüş sert olabilir. Mütevazi davranmak kazandıracak.(Güneş-Jüpiter karesi)

7 Ağustos – Venüs-Mars arasındaki uyum cinsel yaşamda, duygu dünyasında ve hedefe ulaşmakta mutluluk verecek. Uranüs Retro harekete başlıyor. Mali konularda zorlukların yaşanacağı, ilişkilerin ilerlemeyeceği, işlerin durağanlaşacağı bu dönemde orijinal fikirler ve spontan gelişmeler de dinlenmeye çekilecek. Sürprizler yerini şok haberlere bırakabilir. Uranüs retrosu 2019 başına kadar devam edecek.

8 Ağustos – Retro Merkür ve Güneşin bir araya gelişi, Jüpiter’le sert bir etkileşim içine girmesi maalesef sonucu çok üzecek kazalara neden olabilir. Hataların hayati önemde olacağı bir gün.

9 Ağustos – Güvensizlik ve sevgisizlik hissi olağan. Venüs-Satürn sert açısı sorgulayan bir aşığı davet ediyor.

10 Ağustos – Uranüs geriliyor ve hem Satürn, hem Mars tarafından tetikleniyor. Terör saldırılarının, kazaların, yeni buluşların zararlarının artacağı bu dönem de, yenilik yerine var olanı yenilemek harika bir fikir olacak.

11 Ağustos – Güneş tutulması Aslan burcunun 18.derecesinde gerçekleşiyor ve söylenenin aksine 1999 yılı tutulmasından tamamen farklı. Tek benzerliği 18 derece Aslan burcu olan tutulmanın etkileri abartılıyor. Zira tutulmaya eşlik eden açıların en güçlüsü Jüpiter-Merkür sert açısı. Sözlerin, yazılanların önemli olacağı tutulma, eski düzeni modernize etmeyi, sevgiyi farklı bir bakış açısıyla incelemeyi, hata yapma olasılığını fark etmeyi, sert ve şok eden olaylar karşısında güçlü durabilmeyi öğretecek.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

Her hakkı saklıdır.

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI