Ana SayfaYazarlar2011 Renkleri

2011 Renkleri

Ocak ayının getirdiği yenilenme ihtiyacından olsa gerek evi de şöyle bir elden geçiresi gelir insanın. Fazla eşyaları atıp, yeni bir kaç parça bir şey almak ister, hayatı değişeceğinden değil ruhuna iyi geleceğinden…Bir anda değişim duvarları yeni bir renge boyamak olabilir mesela. Hem içim açılsın hem de trendi yakalayayım diyorsanız senenin gözde renk adayları şunlar:

MAVİ-GRİ : geçtiğimiz sene bejin yerini alarak popülerleşen gri bu sene daha dolgun bir tonda ve mavimsi olarak çıkıyor karşımıza. Koyu kahverengi ve mavilerle ağırbaşlı, sarı ve morlarla ise çılgın durabiliyor.

KOYU MAVİ : lüks ve ihtişamı çağrıştıran koyu mavi de özellikle tablo asılan duvarlarda çok uygun bir fon rengi oluşturuyor. Arkadaş renkleri ise beyaz, uçuk pembe, bordo, siyah ve açık gri.

LACİVERT: bu da iyice siyaha yakın bir lacivert ve gösterişli, canlı, modern ve çok şık bir renk. Acı sarı, bebek mavisi, kiremit kırmızısı ile bir araya gelince daha da çarpıcı oluyor.

PEMBE: Pantone Renk Enstitüsü’nün 2011 rengi olarak ise PANTONE 18-2120 Honeysuckle –yani Hanımeli Pembesi. Kırmızıya daha yakın canlı, dinamik bir pembe. Hem grilerle hem de koyu mavilerle çok iyi kombinlenebiliyor.

Eğer boya işi gözünüzü korkutuyorsa koltuklara bu renklerde kılıf yaptırarak da yenilenebilirsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI