Ana SayfaYazarlarZafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

 Sevgili okurcan, size bu satırları sol tarafı saatlerdir uyuşuk ağzımla yazıyorum. Eskiyen dolguları bir öğle arası değiştirteyim dedim, pişmanım. Öğleden sonra kimseyle konuşamadım, içmeye çalıştığım çay ağzımın sol kenarından aşağıya döküldü, yapmam gereken telconu başkasına yaptırdım vs. Demem o ki, siz siz olun, anestezi gerektiren işlerinizi öğle arasına sıkıştırmayın, ofisin maskarası olursunuz valla. 

Yarının 30 Ağustos Zafer Bayramı olması vesilesiyle hepinizin bayramını kutlar, 3 günlük tatili her “baharı bekleyen kumrular gibi” kurumsal hayat yolcuları olarak değerlendireceğimi söylemekten gurur duyarım (gerçi ben yaklaşık 2 yıldır kurumsal çalışan değilim ama olsun). 3 gün 3 gündür, gitmek-gelmek-yatmak-yanmak için ideal süredir. Zaten bayram biteli 3 hafta olmuştu, ağır şartlarda gece gündüz çalışan bünye tatil istemeye başlamıştı. 

Bu kısa kaçamakta planım tatlıyı abartmamak, zira yeni başladığım aletli pilates derslerinden fayda ummaktayım, boşu boşuna haftada iki kere işkence aletlerine bağlanmak olmaz değil mi? Bir de hocamın şerrinden korkmuyorum desem yalan olur, dün “bugün en son ne yedin” sorusuna “dondurma” diye cevap verince bir an burnundan alevler çıkacak sandım, bana da böylesi lazım, yoksa 3 öğün tatlı yeme performansımla şişmanlamayı bırakın şeker hastası olabilirim bu gidişle.

İkinci hedefim ise Khaled Hosseini’nin yeni kitabı And The Mountains Echoed’u okumak. Artistlik olsun diye ingilizce yazmadım sevgili takipyenler, henüz dilimize çevrilmediği için orjinal adını yazdım. Okuyanlar bilir; Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş kitaplarının tadı damaklarda kalmıştı dolayısıyla adamcağazın yeni bir kitap yazmış olmasından çok mutluyum. 

Son olarak size tavsiyem asos.com veya amerikadaniste.com siteleri. Ben ürünlerinden ve deyimlerinden çok memnunum, sizin de eksik kalmanızı istemem. Bir de bu ayki favori ürün listemi paylaşayım da ne kadar faydalı bir blog yazdığımı unutmayın:

·         Activia’nın sıvı içecekleri çıkmış, böğürtlenli ve kiviliyi denedim, harika…

·         Doğadan hazır soğuk çaylar çıkarmış, en çok ayvalıyı ve form çay olanı beğendim

·         Argan yağı moda oldu biliyorsunuz, siz de hangi markayı kullanacağınızı uzun süre bulamadıysanız Down Under Naturals’ınkini tavsiye ederim, Gratis’te bulabilirisiniz, harika kokuyor

·         Şirketimin son tasarımı ve yeme-içme-bar deneyimi Karaköy’deki Ferah Feza’ya gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum

·         Benim gibi yemek yapmaya meraklıysanız Mutfak Sanatları Akademisi’nin Mutfakta 8 Hafta adlı workshopına katılın mutlaka derim, yan taraftaki restoranında da harika yemekler var ayrıca, Maslak’ta çalışanlara şiddetle tavsiye ediyorum http://www.msa.com.tr/etkinlik/86/mutfakta-8-hafta.aspx

·         Bir de hayret edilecek olay: Galata’da çiçek satan seyyar satıcılar var, ofis masamda duran orkideyi 10 TL’ye aldım, nasıl kazıklanıyoruz hediye orkide yollarken siz düşünün artık çiçekçi dükkanından…

 

Yine bana ayrılan satırların sonuna geldik, balkonunuza, pencerine en büyüğünden bayrağınızı asmayı unutmayın, herkese iyi bayramlar!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI