Ana SayfaYazarlarKötü Müşteri Deneyimi

Kötü Müşteri Deneyimi

Sevgili okuyucularım, sizlere bugün masaj eksperi kimliğimle sesleniyorum. Geçen gün gittiğim bir avm’deki korkunç deneyimi sizinle de paylaşmak istedim.
Şimdi efendim, sözkonusu avm’nin plaza kısmında tüm gün süren bir toplantının ardından çıkışta trafikten gözüm korkunca zaman geçirmek üzere avm’nin içine daldım. Bir de baktım ki spor salonunda spa var (spa demeye bin şahit ister, masaj odası diyelim, hatta masaj hücresi). Salona girdim ki bangır bangır müzikler. Spinning salonundan, ortak alandan ve pilates stüdyosundan gelen müziklerin hepsi birbirine karışmış. Derken oldukça suratsız masözüm gelip odaya geçmemi ve duş almamı buyurdu. Verdiği havlular kahverengi olduğu için duş alasım gelmedi. Neyse, geçtik masaj hücresine. Rahatlayacağıma gerildim; spinningden gelen disko müziğini bastırmak için kuş sesleri efektli spa müziğinin sesini iyice açan masözümün üstüne bir de üst kattan gelen balyoz sesleri eklendi. Meğerse üst katta bowling salonu varmış, her top atılışında bam bam tavan üstüme yıkılacak gibi oluyordu. Bir de masöz sağolsun pek uyuzdu, mıyır mıyır bi masaj yaptı, yerimde bir erkek olsa masaj yapıldığını bile anlamayabilirdi. Ayrıca 50 dakikalık masajı 40 dakikada bitirdi fakat hiç sesimi çıkarmadım, zira zaten işkence gibiydi.
Bu hikayeden çıkaracağımız sonuç neymiş? Trafikten kaçmak için bilmediğimiz spalara kendimizi atmıyormuşuz, duyduğumuz-bildiğimiz-deneyimlediğimiz ya da güvendiğimiz birinin deneyimlediği yerlerden vazgeçmiyormuşuz.
Size yine acaip faydalı, ders dolu, gülerken düşündüren ve eğlendiren bir yazı yazdım, bu blog biraz amacını aştı!! Buradan da ne kadar şahane bir blog olduğunu yeniden anlamanızı sağladım, rica ederim, her zaman, görevim…

Bol nutellalı günler sizlerin olsun, esen kalın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI