Ana SayfaYazarlarBitsin Artık 2014

Bitsin Artık 2014

Yılın son yazısı romantik olsun istedim, dışarıda yağmur usul usul yağarken (aslında gök delinmiiş gibi yağıyor da çaktırmadım), kasvetli kış günü karanlık, sıcacık kahvem mis gibi kokarken.. bir de şu çok su içmek gerekir dayatması olmasa da zırt pırt wc ziyareti gerekmese, neyse no pain no gain!

Sevgili diyetisyenim sayesinde verdiğim 5 kilonun yarısını itina ile geri aldım, düğün dernek ve seyahat sezonu açılınca yeme içme dengem bozuldu, dün en son uçaktan indiğimde simit ve kitkat üstüne portakallı çikolata yediğimi hatırlıyorum ve midem bile bulanmadı, artık nasıl bir bünyeyse. Hava şartlarından bugünkü Gaziantep seyahati iptal oldu da güzelim kebaplardan mahrum kaldık, üstüne de baklava yiyemedik çok şükür!

 

Yeni yıla kar yağışıyla gireceğimiz bilgisini aldığımız da çok iyi oldu, insan bekliyor işte, masallardan aklımızda kalan yeni yıl dediğin karlar içinde olur, noel baba hediyeler vs lazım böyle şeyler, her ne kadar ticari gün falan da olsa bence hediye almak için güzel vesile. Bana hediye almak isteyenlere buradan duyurulur; çanta, ayakkabı asla reddedilmez J

 

Yeni yıldan dileğim sağlık, mutluluk, başarı, işlerimizin iyi olması elbetteki birincil olaraka ama ikincil isteklerim de bir o kadar önemli mesela uçuş fobimin geçmesi, bol masaj, spaya ayrılacak vakit, rahatlama, stressiz bir ortam, ilişkilerde ahenk, bol eğlence, milli piyangodan ikramiye, bol bol egzotik ve hiç gitmediğim yerlere seyahat, en güzel tatlıları yiyip kilo almamak, saçlarımın fönden kırılıp dökülmemesi, daha az beyaz saç, işlerin tereyağından kıl çeker gibi hallolması, topuklu ayakkabıyla ceylan gibi sekebilme falan yani çok bişey istemiyorum gördüğünüz gibi.

 

Şimdiden herkese harika bir 2015 diliyorum, bu yıl bizim yılımız olsun!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI