Ana SayfaYazarlarVe işte muhteşem bir yüz Charlotte Casiraghi

Ve işte muhteşem bir yüz Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi
Grace Kelly’nin torunu ,Monaco Prensesi Stephane’nin kızı ve son yılların gerek güzelliği gerek alımlı duruşu ve dişiliğiyle dünya çapında ilk üçe girecek niteliklere sahip bir yüz.
Yüz organlarının birbiriyle uyumu yüzünü farklı kılıyor.
Risklerine gelince:
Korumaya alması gereken en bariz bölge,göz kapakları.Elastikiyet kaybı genetik olarak erken başlamış.Üst göz kapağında daha yoğun olmak üzere baş göstermiş.İleri yaşlarda kapak düşüklüğü artacaktır .Laser teknolojilerinden erken dönmede destek almak doğru bir koruma yöntemi doğru olacaktır.
Kaşlarında asimetri ileri yaşlarda daha da aratabilir.Sol kaşının sağa oranla daha aşağıda oluşu zamanla yüzünde duruş sorunu yaratabilir.Sağ kaşın soft atraksiyonlarla hafif kaldırılması bu tip kaş yapılarında etkin olacaktır.
Başka bir risk ise her iki dudak ve yanak arsındaki ince çizgilenmeler ki bunun içinde  hyaluronik asit bazlı  mesoglow ve mesolift enjeksiyonlarını erken uygulatarak mükemmel korunma sağlanabilir.
Son olarak üst dış dudak kenarlarında 50 li yaşlara doğru düşme görülebilir.40 lı yaşlarda Her iki dış kadrana uygulanacak hyaluronik asit dolgularla bu sorun da engellenebilir.
Bana göre son yılların en görkemli yüzlerinden olan prensesin kendini korumaya alması doğal güzelliğini koruması,sıra dışı bir yüz görmemiz açısından hepimizin hayrına olacaktır şüphesiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI