Ana SayfaYazarlarRenee Zellweger

Renee Zellweger

Renee Zellweger
Ünlü yıldızın son zamanlardaki hızlı kilo kaybı onu neredeyse anoreksik bir görüntüye büründürmüş durumda.
Bugün işlediğimiz konuda olduğu gibi sağlıklı zayıflamak kadar sağlıklı kilo vermekte çok önemli.
Hızlı verilen kiloların cilt üzerindeki olumsuz etkileri şüphe götürmez bir gerçek.Yüz ovalinde sarma iç kol iç bacakta sarkma en belirgin sonuçlardan.
Sağlıklı ve yavaş kilo vermek ve aynı zamanda fiziksel aktiviteyle desteklemek gerek kozmetik gerek sağlık açısından olmazsa olmazlardan.
Ünlü yıldızın ani kilo vermesinin olumsuz sonuçlarını yüz ve boyun bölgesindeki cilt gevşekliği ve ince kırışıklıklar olarak görmekteyiz.
Dramatik kilo kayıplarında cilt içinde takviyeler gerek.Düzenli yoğun moleküllü mesolift uygulamaları ve doku kayıplarını onaracak hyaluronik asit dolgular , yüz yogoları   en önemli takviyeler.Bu tedaviler yüz boyun cildinde olduğu gibi iç kol iç bacak dizüstü gibi vucut cildinde de rahatlıkla uygulanabilir.İlave olarak vucut cildinde radyofrekans teknolojilerinden artı fayda sağlanabilir.
Kilo almayı hedefliyorsak dolgu maddelerinin erime döneminde bu sürece girmek gerek.Ya da dolgu maddelerini kilo alam sürecinde uygulatmamak gerek.Süreç bittiğinde ince çizgiler veya hafif doku erimeleri olan bölgelere düşük volumlu dolgular uygulanabilir.Mesolift-mesoglow her koşulda 30 yaşüstü herkes için uygylanabilir.
Ünlü yıldıza gelince yoğun bir cilt destekleyici tedavi sürecine girmesi gerekliliğiyle Hafif dolgular,kombine laser tedavileri ve mesolft-mesoglow önerilebilir.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI