Ana SayfaYazarlarMad Men`in estetiksiz kızıl güzeli

Mad Men`in estetiksiz kızıl güzeli

Christina Hendricks
Mad Men’in kıvrımlı hatlarıyla dikkat çeken ve Joan Holloway karakterini canlandıran Christina Hendricks son yıllarda hiç estetik müdahalesi olmayan en güzel yüzlerden birine örnek gösteriliyor.
Aslında tek tek baktığınızda yüz hatlarında amorf hatlar görebiliyoruz.Ancak olağanüstü doğal ve nitelikli bir yüzü var.
Burunkemeri ve burun ucunun çarpıklığı bile son derece alımlı duruyor.
Genel hatlarıyla kum saati benzetmesine uyan ünlü oyuncu’’ ince bel dolgun göğüs ve kalça ‘klasik üçlemesiyle çarpıcı bir görüntü sergiliyor.
Ünlü yıldızı bekleyen risklere gelince
Vucut posturune göre bir hayli iri olan göğüsleri ilerleyen yaşlarında omuzlarında çökme sırtında kamburlaşma risklerini taşımakta. Aynı zamanda boyun omurlarının hasar görme riskini de berberinde taşıyabilir.
Göğüs küçültme operasyonlarının sağlık için faydaları bu anlamda tartışılmaz bir fayda sağlıyor.
Yüz boyun ve dekolte bölgesine gelince;
Beyaz tenli ince cilt yapısıyla ince kırışıklıklara müsait bir genetik yatkınlık taşıyor.Beraberinde kontrolsuz güneş ışınlarının yanı sıra yaş almanın etkileriyle de lekelenmeler olabilir.
Güneş koruyucularının hayatının hiçbir döneminde çıkarmaması bu tür ciltler için bir zorunluluk olarak karşımıza çıkmakta.
Yanak kenarlarında dudak üstünde ve kaz ayağı bölgesinde oluşabilecek İnce kırışıklar için erken dönemde    mesoglow enkesiyonlarıyla beraber düşük volumlü hyaluronik asit enjeksiyonlar koruma açısından en etkin yöntemler arasında.
Aynı risk ve çözüm dekolte bölgesi için de geçerli .
Üst dudağın burun arasındaki bölgesinde gençlik çizgisinin erken dönemde silinmesi nedeniyle burun ucu daha da genişleme riski taşıyor.Bunun için hayluronik asit dolguyla bu çizgi belirginleştirilebilir ve dudak yukarı kalkacağı için ileri dönemde koruma sağlayacaktır.
Diğer bir risk ise üst yanak bölgesindeki dokuda kayıpların baş göstermesi bunun içinde orta volumlü hyaluronik asit dolgulara kayıp yerine konabilir.
Bu tür durumlarda yoğun masaj etkili işlemler ve radyo frekans teknolojileri yüz bölgesinde ki yağları daha da eriteceğinden uygulanmamalıdır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI