Ana SayfaYazarlarKim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian
Gerek kardeşleriyle ve gerekse kendisi Dünya medyasında haylice gündemdeler.
Öyleki geçdiğimiz akşamlarda Jay Leno Tonight Show` da , magazalarının yoğun kalabalığından ötürü  polis tarafından gün içinde geçici olarak kapatıldığından dem vuruyordu.İzdiham yaşanıyormuş ,Kardashian kardeşlerin butiğine anlayacağınız.
Kimi güzelliklerini merak ediyor geliyor kimi de onların tasarımlarını giyerek, güzel olma ve meşhur olma azusu ve yanılsamasında sanırım.  O halde  yakın zamanlarda 5 ayrı partiyle  30 una basan Kim Kardashian`ın gençlik dönem görüntüsüne ve değişimine göz atalım.  
Son zamanların en medyatik ismi olan ünlünün, gençlik resimlerine baktığınızda her ne kadar botoks dışında hiç birşey yaptırmadığını vurgulasa da burun estetiği yaptırdığı ve göğüslerini büyüttüğü gizlenemez bir gerçek.
Popo kaldırma amaçlı uygulanan silikon kendisinin oldukça memnun kaldığı bir bölge olacak ki sıkça bu bölgeyle anılmasına tanık oluyoruz. Biraz abartılı olması dışında başarılı .
,Böylesi “göreceli güzel olma kaygısı “içindeyken kişinin estetiği yadsıması da üzerine konuşulası bir konudur ki yeri ve zamanı değil.
Yapılan müdahalelere baktığımızda burun ,yüz çehresiyle oldukça uyumlu ancak göğüsleri abartılı bulduğumu söyleyebilirim.
Gelelim estetik kaygıyla yapılan uygulamaların dışında koruma amaçlı yapılması gerekenlere…
Kim Kardashian ‘da olsa yer çekiminin ve yaş almanın etkileri kendini gösterecek olması gerçekliliğiyle yüz bölgesini inceleyelim.
Botoksun sık aralıklarla yapılmasının uygulandığı bölgede cildi incelterek elastikiyeti bozacağı riskiyle, sürekli gergin görünmenin yaşlanma ektilerini geciktirmeyeceğini bildirmek isterim. 
Kombine laser tedavileriyle ve yoğun moleküllü vitamin mineral mikroenjeksiyon desteğiyle cilt dokusu onarılmalı.
Orta yüz bölgesinde göz çukuru altı ile yanakların birleşme bölgesinde doku erime riski yüksek olan ünlünün bu bölgeye kendi yağıyla veya geçici dolgu enjeksiyonlarıyla takviye yapması iyi olacaktır.
Burun ve yanak arası çizgilenme sinyalleri veren cilt , yoğun güneşe maruz kalmaması ve solaryumdan uzak durmasını fısıldıyor adeta.Bununla birlikte 30’ larına doğru hyaluronik asit yoğunluklu, yoğun moleküllü, growth faktörlü, mikro enjeksiyonlar yaptırması hayrına olacaktır.
Diğer yandan boyun bölgesinde orta hatta çizgilenme sinyalleri 40’ larına doğru laser tedavilerine başvurması ve güneşten korunması gerekliliğiyle dikkat çekiyor.
   
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI