Ana SayfaYazarlarKatie Holmes`a estetik bakış

Katie Holmes`a estetik bakış

Katie Holmes`a estetik bakış…

Şüphesiz ki estetik, zamanında ve doğru yapıldığında koruyor ve kolluyor. Ünlü yıldıza baktığımızda elmacık kemiklerine yapılan estetik yanaklarının daha dolgun bir hal almasını sağlamış. Alt dudağı yapılan operasyonla dolgunlaştırılmış, botoksla kaş kenarı yükseltilmiş, kapalı teknik rinoplastiyle de burnu inceltilmiş. Kişinin kendi talebi doğrultusunda yapılan bazı operasyonlar göreceli olarak beğeni kazanabilir. Ancak yaşımızın iyisi olmak ve kendimizi korumak adına ayırdığımız bu köşede birkaç yorum yapmam gerekirse;
Ünlü yıldızın yüzü eskiye oranla daha olgun bir form almış, bu da yıldızı daha yaşlı görünür hale getirmiş. Estetik işlemlerden önce daha doğal, fresh ve genç duran yüzü, gençlikten öte olgun bir görünüm almış. Kendisinin bundan sonra koruma adına cildine yaptıracağı dolgular ciltte sarkmaya ve elastikiyet kaybına sebep olacağı için, sıkılaştırma işlemi uygulaması doğru olacaktır. Kombine laser tedavileriyle birlikte yoğun moleküllü growt factörlü mesolift-mesoglow işlemi bu tür uygulamalar ve bu cilt tipleri için en uygun koruma yöntemidir. Ünlü yıldızı bekleyen en önemli risk ise ‘`daha“ kavramı. Bu tür estetik müdahalelerde belli bir ayarda durmayı bilmezseniz işte o zaman siz olmaktan çıkarsınız. Siz olmaktan çıkan bir yüzü bakışlarınız ne kadar taşıyabilir o tartışılır. Dişi olmak her zaman daha dolgun dudaklara, daha dolgun yanaklara ve üçgen bir yüze sahip olmak değildir.
Evren dişiyi, dişi enerjisiyle kendini beslemesini öğütler her daim. Ona korumak kalır. Umarım ünlü yıldız estetik kaygı açısından ‘`daha‘` düzeyine çıkmaz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI