Ana SayfaYazarlarJennifer bu işi biliyor

Jennifer bu işi biliyor

Ünlü yıldız Jennifer Garner`ın olgunluk dönemiyle dişiliğe geçişini son derece başarılı bir planlamayla gerçekleştirdiği aşikar.
Alt yüz restorasyonu olarak tanımladığımız müdahale oldukça başarılı.Üst dudak dolgunlaştırılırak diş etleri restore edilmiş ve dişler doğallığını çok fazla bozmadan yeniden şekillendirilmiş.
Burun esttetiği takdire şayan .Hafifi bir burun ucu toparlamasıyla birlikte burun çatısı daraltılmış.
Bütün bunlaral birlikte doku kayıplarının olduğu bölgelere dolgu enjeksiyonlarıyla ‘’replace’’ ettirerek bir anlamda kayıpları yerine koyarak doku onarımları gerçekleşmiş.
Hafifi kilo alımının yakıştığı bir yüz formuna sahip olan ünlü yıldızın şuana kadar yaptığı planlamada hiçbir şansızlık yaşanmamasını da göz ardı etmemekle birlikte(estetik büyük oranda bir şanstır) oldukça başarılı bulduğumuz söylemeliyım.
Ünlü yıldızın izlediği yolun dışında yılda en az bir kere cildine laser veya mesoglow-mesolift kombinasyonlarıyla onarması yerinde olacaktır.
Kendini Vaktinde korumaya aldığı için yerçekiminin ve yaş almanın olumsuz etkileri yaşının iyisi olmasına mani olmayacaktır şüphesiz.
   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI