Ana SayfaYazarlarGwen Stefani ve Kök Hücre

Gwen Stefani ve Kök Hücre

Gwen Stefani ve Kök Hücre
Genetik yapısı itibariyle ilk bakışta yüz bölgesindeki yağ dokusunun zayıflığı ile dikkat çeken ünlü 
 rock şarkıcısı söz yazarı ve moda tasarımcısı olan yıldızın yoğun iş temposu ve doğum sonrası aşırı yorgunluktan olacak ki yüz dokusunda kayıplar ve çökmeler mevcut.
Bu günün konusuna uygun olarak kök hücre enjeksiyonunun fayda göreceğinin en belirgin örneklerinden.Kök hücre enjeksiyonlarıyla Orta yüz ve alt yüz bölgesinde doku kayıplarını onaracağını ve daha canlı genç dinamik bir görüntüye sahip olacağını söylemek yerinde olacaktır.
Orta yüz hattında göz çukurunun bittiği yanak bölgesinde ki çökme zamanla çoğalacaktır.Doku kaybının artmasına yönelik önlem olarak kök hücreden zengin yağ enjeksiyonu bu tip deformasyonlarda doğal ve kalıcı çözümler sunacaktır.
Bunun dışında alt yüz bölgesinde yüz ovalinin bozulması ile birlikte sarkma ve her iki çene yanındaki doku erimleri içinde yine kök hücreden zengin yağ enjeksiyonu ileriye yönelik koruma sağlayacağı gibi yaşlanmanın etkilerini de geciktirecektir .
Bunu dışında alın bölgesindeki mevcut kırışıklıkları soft -botoks uygulamasıyla yumuşatarak yanı anda kaşlar arasındaki asimetrinin düzenlenmesi halinde daha dingin ve fresh bir görüntüye sahip olacağını söylemek mümkün.
Kök Hücre 2001 YILINDA Dustin Hoffman, Michael J. Fox ve Larry King de dahil olmak üzere birçok Hollywood ünlüsünün diyabet, Parkinson hastalığı ile mücadele için büyük bağış kampanyası ile adını duyurmuştu.
Bilim adamları Kök hücreler vücudun yapı taşlarıdır ve hücrelerin birçok farklı türde olma potansiyeline sahiptir söylemiyle insanın özünün sipiritüel anlamın ötesinde kendini yeniden var edebileceğinin sinyallerini verdiler adeta .
Gelinen son noktada kök hücre Estetik tıp biliminde de önemli bir açığı kapattı.Doku kayıplarını ve doku erimelerini onarmakla birlikte dolgunluk efekti yaratmak için kişinin kendi yağıyla olağanüstü işler başarılmaya başlandı.
Son zamanlarda Courtney Love’un talihsiz estetik girişimlerinin ardından, kendi yağından elde edilen kök hücresi yardımına yetişti.Kök hücreden zengin yağ enjeksiyonuyla yeniden gençleşme sağladığı ve hatta 10 yaş gençleştiğine dair ünlü yıldızın görüntüleri basına yansıyarak dikkat çekti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI