Ana SayfaYazarlarDudaklar ve Dolgular

Dudaklar ve Dolgular

Estetik cerrahi dergisinin Kasım 2009 sayısında belirtildiğine göre kadınların dudak çevrelerinde erkeklerinkinden çok daha fazla çizgi oluşur.Bu çalışma erkeklerin bu bölgede çok daha fazla sayıda ter bezi olduğu bu nedenle bu bölgelerinin kadınlardan daha nemli olduğunu ve kırışıklıkların daha az olduğunu açığa çıkarmıştır.
30-40 yaşlar dudaklarda deformasyonun başladığı yaşlardır.Bazı kadınların dudak kenarlarının aşağı doğru kıvrılmasından özellikle de yaşlanmayla ortaya çıkan üst dudaklar sarkmasından şikayetçi olurlar.
Dudaklar yön değiştirmeye başladığı an itibariyle üstlerine doğru uzanan ince çizgiler oluşmaya başlar.Sadece dudak köşelerine enjekte edilecek olan hyluronik asit dolgularla yukarı doğru yönlenerek doldurulur ve tam olarak merkezlerine oturacaktır. Doktorunuz dudak hattınıza Botilinum toksini enjekte ederek yeni çizgilerin oluşmasına engel olma yolunu seçebilir.
Alt dudak üst dudaktan %30 hacimli olmalıdır.
Ördek dudaklardan sakının
Dudak dolgusu yaptıranların en büyük endişesi dolgunun fazla yapılarak dudağın ördek dudak formuna dönmesidir.
Dudaklara iki bölgeden enjeksiyon uyguanabilir.Pembeliğin bitip ciltle birleşen çalandaki beyaz dudak hattından yada dudağın ıslak dokusuyla kuru dokusunun birleştiği kırmızı hattan enjeksiyon uygulanır.
Enjeksiyonun yapılacağı bölge sonucu belirler.
Beyaz hatta cok fazla dolgu yapılırsa dudağınız bir rafa benzer.
Doktorunuz burundan dudaklara inen gençlik çizgisi alanını korumaya özen göstermelidir.
Dudaklarınıza fazla dolgu uygulanmışsa hyaluronik asit ihtiva eden dolguyu parçalayan ve eriten bir enzim olan Hyaluronidaz enjekte edilerek bu fazlalıktan kurtulabilirsiniz.
 
 
  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI