Ana SayfaYazarlarKırışıklık tedavisinde son nokta: Nano yağ enjeksiyonu

Kırışıklık tedavisinde son nokta: Nano yağ enjeksiyonu

Estetik sorunlara çözüm olarak geliştirilen teknolojik yöntemler daha yüz güldürücü sonuçlar verirken, estetik cerrahların da en büyük yardımcısı olmuş durumda. Ciltteki hasarlı dokuları onarıp genç ve dinamik bir görünüm sağlayan dolgu, botoks ve yağ enjeksiyonları gibi uygulamalarda gelinen son nokta ise nano yağ enjeksiyonları… Kök hücreden zengin olduğu bilimsel olarak kanıtlanan yağ hücrelerinin eskiye oranla daha yüz güldürücü sonuçlar verdiğini söylemek mümkün. Yağ enjeksiyonlarının kök hücreden zengin olmasının keşfedilmesiyle beraber daha iyi sonuçlar alınmaya başlanmıştır. Kök hücreden zengin yağ dokusu, verdiğimiz bölgelerde cilt kalitesini de iyileştirmektedir. Yara ve yanık izlerinde kaza sonrasında kötü izlerin giderilmesinde, hasarlı dokuların iyileştirilmesinde önemli hale gelmiştir ve bu konudaki araştırmalar katlanarak artmıştır. Burada kullandığımız iğneler en ince iğneler. İnsülin enjektörü iğnesinden geçebilecek hücre partikülleri kullanıyoruz. Bu sayede de herhangi bir çıkıntı ya da sertlik olmadan tedavi edebiliyoruz. 

Daha doğal ve kalıcı
Nano yağ enjeksiyonu teknolojisi sayesinde alınan sonuçların daha kalıcıdır. Bundan 1.5 sene öncesine kadar tedavi etmekte zorlandığımız ince kırışıklıkların tedavisinde basit ve doğal bir yöntem olan nano yağ enjeksiyonlarıyla çok başarılı olabiliyoruz. Gözaltı morluklarında da tahminlerimizin üzerinde iyi sonuçlar almaktayız. Tek seansta ince kırışıklıkları yüzde 50 ile yüzde 70 oranında tedavi edebiliyoruz. Yüzdeki, boyundaki, eldeki, dudak bölgesindeki ince kırışıklıkların her birine tek tek nano yağ enjeksiyonları yaparak düzelmeler sağlayabiliriz. Eğer hastada gene göz çevresinde, yanakta, dudakta, alnında, şakaklarında boşluklar varsa o zaman da mikro yağ enjeksiyonları yaparak oralarda doğal dolgunluklar sağlayabiliriz. Göz çevresinin güzelliğinde, gözaltındaki ve kaş altındaki boşlukların mikro yağ enjeksiyonlarıyla doldurulması, kaş altının doldurularak gençlik çağrışımı yapılması, makul bir şekilde elmacık kemiklerinin çıkartılmasında da mikro yağ enjeksiyonları çok iyi sonuçlar vermektedir. Özel bir güne hazırlanıyorsak 15 gün hatta bir ay öncesinde yaptırmakta fayda var. 
Dolgu ve botoks’a alternatif mi?
Botoks’un amacı göz çevresi, kaş ortası ve alın bölgesindeki hareketle oluşan aktif kırışıklıkların tedavisinde botoks kullanıyoruz. Bu bölgeleri 3-5 ay kadar hareketsiz hale getiriyoruz. Herhangi bir boşluğu doldurmuyoruz, bir kırışıklığı tedavi etmiyoruz. İyi planlandığı zaman göz çevresi, kaş ortası, alın bölgesinde çok yüz güldürücüdür. Son zamanlarda çene ve boynun iyi görünmesi için de sık kullandığımız bir yöntemdir. 
Dolgular konusunda da artık teknolojinin gelişmesi sayesinde çok farklı dokuları çok farklı amaçlarla kullanabilmekteyiz. Dolgudaki avantajımız pratik olması, yeni tip dolguların ödem yapmadan ertesi gün normale döndürmesi, kullandığımız özel dolgu kanülleri sayesinde neredeyse hiçbir morluk olmadan, şişlik yapmadan form verebilmemiz hatta uygulamadan sonra işe hemen gidebilmek gibi avantajları var. 
Küçük hücre partikülleri
Yağ enjeksiyonları ise insanın kendi yağ dokusundan alınıp hazırlandıktan sonra belirli bölgelerde kullanılması amacıyla seçtiğimiz bir yöntemdir.  Nano yağ enjeksiyonları en küçük iğnelerin bile ucundan geçebilecek hücre partikülleridir. Yağ hücresinden elde edilen kök hücreden zengin hücre partiküllerini ince kırışıklıklara vererek, kırışıklıkların düzelmesi amacıyla kullanmaktayız. Yağ enjeksiyonların öncelikli amacımız herhangi bir şekilde herhangi bir hastalıktan travmadan dolayı oluşmuş doku kayıplarının düzeltilmesi ya da yaşla oluşan doku erimelerinin düzeltilmesidir. Yağ enjeksiyonları sonrası 3-4 gün kadar yüzde bir miktar ödem olabiliyor. Geniş alanlarda çalışacak isek hastanede yapmak daha uygun olmaktadır.  Nano yağ enjeksiyonunda ise bize gerekli olan 10 cc’lik bir enjektör kadar yağ. Bunu hastanede ya da kliniğimizde de alabiliriz. Hasta çok tedirginse hastanede küçük bir anestezi eşliğinde yapabiliriz. Nano yağ enjeksiyonlarının kök hücreden zengin olması iyi bir şey. Kök hücreden zengin olduğu ispatlanmış bir yöntem.
Meme kanseri ve yanıklarda da kullanılıyor 
Yağ enjeksiyonlarının estetik dışındaki en önemli kullanım alanlarından birinin de yanık tedavisi. Yağ enjeksiyonlarını sadece estetik amaçlı düşünmemek gerekir. Yağ enjeksiyonlarının en çok kullanıldığı bir diğer alan ise meme kanseri nedeniyle memesi alınmış kadınların memelerinin şekillenmesidir. Eskiden çok daha zor ve uzun süren ameliyatlarla meme yapılırken artık yağ enjeksiyonlarıyla sayesinde daha pratik bir şekilde meme yapmak mümkündür.  Aynı şekilde gene yara izlerinin düzeltilmesinde de kök hücreden zengin yağ enjeksiyonları olumlu sonuçlar vermektedir.  Bizler son 2-3 yıldır mikro yağ enjeksiyonları yapabilmekteyiz. Son teknikler sayesinde de verdiğimiz yağların çok daha uzun süre verdiğimiz yerlerde kalmasını sağlamaktayız. Yüzde 50 ile yüzde 80 oranında yağ hücrelerinin verdiğimiz dokularda tutunarak o bölgelerde iyileşme ya da güzelleşme sağlaması mümkün olmaktadır.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI