Bir Ağaç

 Bir ağaçla başladı her şey…Bir ağacın dalları uzandı şehirlere,dinlere, dillere ve bir ağacın gölgesinde kayboldu tüm farklılıklarımız. Ayrı duran her şeyin aksine aynı duygular birleştirdi bizi…

Sokaklara çıktık, yürüdük, canımız yandı pes etmedik, bir kişi düşse on kişi yerden aldık onu ve belkide en önemlisi bakmaktan çok görmeyi öğrendik. Şimdi farklı bir açıdan görüyoruz her şeyi , bastığımız toprağın, soluduğumuz oksijenin kıymetini çok daha iyi anlıyoruz…Mutfaktaki tencerenin , dolaptaki sütün, “olum çok yedik ya” diye attığımız Talcid’in bile farklı bir anlamı oldu bizim için ve biz sözüm ona her şeyden bi haber yeni nesil olarak haberin kendisi olduk.

Sosyal medya desen “… ile kahve keyfiiii” ya da “ponçik ve ben” yazılı dijital günlükler olmaktan çıkıp en güçlü haber kaynaklarından biri oldu, başımızı kaldırmadığımız telefonlar sayesinde binlere ulaştık. Bazen bir fotoğraf bin sözcüğe bedel oldu konuşmadık ama paylaştık, yanımızdan geçene bakmadığımız zamanların aksine yan yana yürüdük . Birbirimizi görmeyi öğrendik, “komşu” bizim için “arabanın önüne park etmiş yine “ dediğimiz insan değil akşam balkonlarda selamladığımız tavadaşımız oldu.

Birine “iyi misin” demek için onu tanımamıza gerek yok artık çünkü biz aynı fikir altında tanıştık bir kere ve biz gerçekten daha “iyi”yiz artık…her şeyin daha iyi olması için uğraşıyoruz ve her geçen gün neler başarabileceğimizi daha iyi görüyoruz ve ben bir İzmirli olarak böyle bir direnişin parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Everyday we are chapulling…

Ayrıca Dünya Çevre Gününüz Kutlu Olsun 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI