Ana SayfaYazarlar2013 BURÇLARA GÖRE AŞK VE EVLİLİK REHBERİ YENGEÇ BURCU

2013 BURÇLARA GÖRE AŞK VE EVLİLİK REHBERİ YENGEÇ BURCU

 Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yöneticici Gezegen: Ay

Elementi: Su

Niteliği: Öncü

Dişi

Güven itibar sözünün arkasında durma gibi önemli özellikleri taşırsınız. Sevdiklerinizi korur gözetirsiniz. Nazik çekingen ve başta suskun gibi görünen bir yapınız vardır, sonrasında topluma pozitif bir enerji vererek onları olumlu şekilde etkilersiniz.

İnsanlar sizin yanınızda önemsendiklerini güven duyduklarını ve sevildiklerini hissederler. Tüm bu olumlu duyguların nedeni yönetici gezegeniniz aydan kaynaklanır.

Ayrıca hassas sezgi yeteneği sizde güçlü durumdadır. Yuva ve anaçlığı içinde barındırırsınız, aile kavramı sizin için kutsaldır.

Yüreğiniz iyilik doludur genelde içine kapanık bir davranış sergilersiniz. Düşünceli, anlayışlı davranışlar ve jestler sizi çok etkiler. Eleştirilmek ten ve alay edilmekten hoşlanmaz ve korkarsınız.

Psikolojiniz sık sık değişir. Kendinize güvenen bir tablo çizseniz de asıl sizin güvene ve güvenliğe çok ihtiyacınız vardır. Kendinizi koruyan bir dış zırhınız vardır. Esrarengiz konular hep ilginizi çeker özelliklede astroloji. Çevreye tabiata ve denize aşırı bir duyarlılığınız var. Büyük ve hoş tasarlanmış evlere ilgi duyarsınız. Yengeç burcu mideyi duyguları yönetir. Çok tedbirli ve çalışkansınız. Yengeç burcunda olanların belleği çok güçlü olduğundan, size söylenen iyi veya kötü sözü asla unutmazsınız.

Geleneklere bağlı atalarınıza saygılısınızdır, vatan sevgisi sizde üst noktadadır. Yanınızda çalışan insanları kendi ailenizden gibi görme meziyetiniz vardır.

Yengeç Burcu Kadını

Çekingen, nazlı bir güzelliği vardır bu kadının. Son derece duygusal ve iyi niyetli olduğu yüzünden bile belli olur. Böyle göründüğü için onun birkaç tatlı söz ve göz alıcı jestle baştan çıkaracağını düşünenler ise kesinlikle yanılıyor demektir. Çünkü Yengeç kadınıyla hayat ve aşk o kadar da kolay değildir. Bir kere ruh hali kolaylıkla değişir, başka birinin sadece birkaç dakika canının sıkılmasına yol açacak türden basit bir olay Yengeç kadını için günlerce sürecek türden bir keder anlamına gelebilir. Siz de onun kederi geçsin, eski neşesini geri kazansın diye harekete geçmeye bağladığınız andaysa… hoop, yeniden hayretler içinde kalırsınız. Çünkü bu kez söz konusu kadın pür neşe size bir şeyler anlatmaya, eğlenebileceğiniz bir yerlere götürmeye başlar. Onun kadar kırılgan ve hassas bir ruhtan beklemeyeceğiniz kadar çılgın bir neşesi, bulaşıcı kahkahaları vardır bu kadının. Ne kadar çekingen olduğunu bildiğiniz için bu haline anlam veremezsiniz. Bu kadının en önemli özelliklerinden biri de hüzünlüyken çok neşeli görünmeyi her zaman başarmasıdır. Çekingen ve hassas Yengeç kadını aynı zamanda çok gururludur ve en zayıf olduğu zamanlarda bunu başkaları, özellikle de erkekler görsün istemez. Bu yüzden de ona nerede ne zaman nasıl davranacağınız sizin için daima bir muamma olarak kalır. Ama şikayet etmeyin, belki de bu kadının en önemli özelliklerinden biri de karşısında rol yapılmasına dayanamamasıdır. Ona daima olduğu gibi görünecek bir erkeği seçer. Bir de sevgi sözleri söylemekten kaçınan, bunu ayıp sayan ya da utanan bir adamın Yengeç kadınıyla başarılı olması çok zordur. Yengeç kadını için açık sözlülük insanoğlunun en önemli özelliklerindendi

Bekarlar

Duygusal bir ilişkinin başlangıcında Yengeç`ten, ilk adımın gelmesini ya da beğendiği insana duygularını ifade etmesini asla beklememek gerekir. Utangaç ve direkt yaklaşamayan Yengeç, aşkta da pasif olmayı tercih eder. Yengeç geleneksel tarzlara daha yatkın olduğu için, ilk buluşmada bir sinema ya da romantik bir yemek kendisini daha rahat hissetmesine yardımcı olacaktır.

Yengeç takdir edildiğini ve değer verildiğini her fırsatta görmek ve hissetmek ister iltifatlar ilişkide ilerlemeye yardım eder. Arkadaşının farklı konularda fikirlerini sorması, tavsiye istemesi de, yengeç için değer verildiğinin göstergesidir. Yengeç reddedilmekten nefret eder ve korkar. Hayır cevabını almak, küçük konularda bile, derinlerden zedelenmesine yol açabilir. Yengeç`in mükemmel bir hafızası vardır ve oldukça kıskançtır

Balık burcu ile ortak yönlerinizin çok fazla benzer olması sizi ciddi bir birlikteliğe bu bahar götürebilir. Oğlak ve başakta sizin evlilik için ideal burçlarınızdır. Yaz mevsiminde duygusal zeminde büyük hareketlenmeler olsa da güven verici limanlar arayacaksınız. Terazi burcunun sizinle farklı dünyaları hayal etmeleri devam etmekte olan ilişkilerin bitmesine sebep olacaktır.

Eğer sevdiğiniz insan bir kova ise onun özgürlüğünü kısıtlayıcı davranışlar göstermeniz ilişkiyi soğutacaktır.

Eylülün sonbahar işaretleri sizi biraz melankolik bir yapıya sokabilir. Çevrenizle olan bağlantıları iyi kullanıp onların desteğiyle yeni güzel beraberliklere başlayabilirsiniz.

Evliler

Duygusal olarak bir kez yaralandığı zaman, ilişki içindeki davranışlarını ve beklentilerini de değiştirebilir. İlişkide duygusal ve finansal güvence en büyük ihtiyacıdır. Eğer eşi ilişki içinde gerekli, onun ihtiyaç duyduğu güveni sağlarsa, mükemmel bir eşe yaşam boyunca sahip olabilir. Eşinin verdiği güven ve ilginin karşılığında, beklenenden çok daha yoğun bir sevgi, şefkat ve bağlılık ile besler. Koruma ve şefkat duygusu çok gelişkin olan Yengeç, çocuklar için mükemmel bir ebeveyndir.

Uzun zamandır edindiğiniz birikimler bu yaz ev dekorasyonu tatil ve teknoloji ihtiyaçlarını rahatlıkla edinmenize olanak sağlayacak. Eşler arasındaki sürtüşmeler araya giren yakınların vasıtasıyla kısmen gelip geçici tatsızlıklar yaratsa da genelde huzurlu bir sene geçireceksiniz.

Çocuklarınızın eğitimde yaşadığı sorunlara soğukkanlı yaklaşın onları germeyin. Çocuklarınızın arkadaş seçiminde onu doğru yönlendirin ve cesaretlendirin sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayırın ki onun gözünde hep yücelin.

Eşinizin arkadaş ilişkilerine sınırlama getirmek size karşı ortak bir olumsuz ortam oluşturabilir, daha esnek ve güler yüzlü olmanız  eşinizin sizi toplumda daha gurulu yansıtmasına neden olacaktır. Eşinizin ebeveynlerine de göstereceğiniz saygı ve sevgi eşinizin de size karşı aynı duyguları doğru oranda arttıracaktır.

Bayan yengeçler yemek ve mutfak ile bu sene ne kadar çok hünerleşirse eşlerini o kadar daha çok evde tutabileceklerdir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI