Ana SayfaYazarlar"GET"in yeni oyunu `Dip` geliyor..

“GET”in yeni oyunu `Dip` geliyor..

 

"GET" Tiyatro, yeni sezona yeni oyunu "Dip" ile perde açmaya hazırlanıyor.

“Buğra Gülsoy, Serhat Teoman ve Emre Erkan’ın kurduğu “GET”; insanın kendini ver ettiği doğruların, inandığı olguların insanı “suça” kadar götürebildiği psikolojilerin üzerine deneyler yapmak üzerine yola çıkan” bir oluşum.

Geçtigimiz iki sezon boyunca dünyanın en acımasız beş katilinin sıradışı bir deneyle bir araya geldiği ve aynı hücrede camdan bir fanus içinde seyirciyle buluştuğu sıra dışı oyunları “Pragma” ile büyük beğeni toplayan oyun, alışılageldik senaryoların aksine, katilin suçunu değil, bu suçu neden işlediğini gösteriyordu. Bunu yaparken de, suçlu psikolojisini ve savunma mekanizmalarını derinlemesine irdeliyordu.

GET`in “Dip” isimli yeni oyunu da yine suç ve insan psikolojisi üzerine.. Ancak bu sefer seri katiller değil, acemiler var..

Oyun, bir evin bodrum katında bulunan dört kişi arasında geçiyor. Hayatlarında daha once hiç cinayet işlememiş olan üç kişinin, aralarındaki dördüncü kişiyi öldürmek zorunda kalıyor ve sorgulama başlıyor.

Buğra Gülsoy, Emre Erkan ve Serhat Teoman’ in hem yazıp hem de oynadıkları “Dip”in ne zaman sahneleneceği henüz netleşmemiş ama twitter sayfalarınde pek yakında seyirciyle buluşacağının sinyallerini veriyor.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI