Ana SayfaYazarlarGezi Hotel Bosphorus Açılışı

Gezi Hotel Bosphorus Açılışı

Tarihi geçmişini modern mimarisiyle harmanlayan ve yepyeni yüzüyle İstanbul’a “Merhaba” diyen Gezi Hotel Bosphorus, 8 Mart Salı akşamı gerçekleştirdiği büyük bir davetle açılışını kutladı.
 
İstanbul’un kalbi Taksim Meydan’ından, Boğaz’ın muhteşem manzarasına uzanan konumuyla Gezi Hotel Bosphorus, Atay Turizm’in 2008 yılından bu yana süren çalışmaları sonucunda, yeni yüzü ve yeni ruhuyla kapılarını misafirlerine açtı.
 
Gezi Hotel Bosphorus G’nova Restaurant’ta verilen, sanat ve iş dünyasından tanınmış simaların katıldığı davetin ev sahipliğini, Atay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Atay, eşi Zerrin Atay ve oğlu Can Atay üstlendi. İstanbul Boğazı’nı ayaklar altına seren terası ve lobi katındaki muhteşem manzaralı restaurantında konuklarını ağırlayan Gezi Hotel Bosphorus’un, gece için özel olarak hazırlanan seçkin menüsüne, davetlilere keyifli dakikalar yaşatan canlı müzik performansı eşlik etti. İş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini buluşturan davette misafirler, Gezi Hotel Bosphorus’un şık dekorasyonlu odalarını ve Silver SPA’yı gezerek yetkililerden bilgiler aldı.
 
Mimari tasarımları ile farklılığını ortaya koyan ünlü Mimar Sinan Kafadar’ın, yalın ve kusursuz çizgilerle hayata geçirdiği Gezi Hotel Bosphorus, boğazı ve İstanbul’u kucaklayan ambiyansıyla misafirlerini ağırlıyor. Ayrıcalıklı tasarımının yanı sıra son trendlere göre uygulanmış teknolojik donanımı, toplantı salonları, G’nova Restaurant ve eşsiz Silver SPA ile misafirlerin her türlü ihtiyacı düşünülerek dizayn edilen Gezi Hotel Bosphorus’ta, çevre koruma bilinciyle karbon salınımı azaltan sistemler ve geri dönüşüm özelliği bulunan materyaller kullanılıyor, ayrıca atık enerji üzerinden sıcak su üretimi sağlanıyor

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI