Ana SayfaYazarlarAbsolut Glimmer Tanıtım Partisi

Absolut Glimmer Tanıtım Partisi

Onlar Düşman Değiller!

Biri size `ünlüler diyince aklınıza ne gelir?` diye soru sorsa, ne cevap verirdiniz?

-Para
-Şan, Şöhret
-Aşk

Bu cevapların belkide tamamına katılıyorsunuz. Oysa beni tanıyan, bu camiada olduğumu bilen çevremden bazı kişiler nedendir bilmiyorum bana sürekli aynı soruyu sorup duruyor `Ünlüler niçin bu kadar kısa süreli ilişki yaşıyorlar?`. `Üstelik ayrıldıktan sonrada çok iyi dost olabiliyorlar` diyenlerde var. Bu hepsi için geçerli olmasa da kısmen örnekleri var tabi… Aslında işin gerçeği, ünlülerin kendileride bilmiyorlar neden bu kadar kısa sürer bu ilişkiler… Kaldı ki, ünlüler dahil hiç kimse ayrılık üzerine bir ilişki kurmaz veya evlilik için masaya oturmaz.

Dün gece Absolut`un W Lounge`daki partisinde, Eda Taşpınar ile Bora Kozanoğlu`nu gördüm. Sadece onları değil bir çok ismi gördüm. Çok geçmeden mekana Eda Taşpınar`ın eski sevgilisi Nurettin Hasman girdi. Birden aklıma ex sevgililerin çok değil bir kaç ay öncesine kadar basında yer alan haberleri geldi. Birbirlerinin bulundukları mekanlara girmiyorlarmış, birisi birisini görürse öteki terk ediyormuş. Yazdığım şeyler olmayacak şeyler değil belki ama yinede bu haberleri okuduğum zaman tam emin olamamıştım. Ayrıca yukarıda yazdığım kısa süreli ilişkiler örneği ne Eda Taşpınar`ı kapsıyor, ne de Nurettin Hasman`ı. Az değil 7 senelik bir ilişkiden söz ediyoruz.

Onları içerde partide gördüğümde tanışık iki dost, arkadaş gibi değillerdi belki ama anlatıldığı gibi aralarında pek düşmanlık havası da yoktu. Herkesin keyfi yerinde eğlenmesine baktı. Üstelik geç saatlere kadar. Sanırım bu işe bir son vermek için en sonunda bir gün bir davete gittiklerinde tesadüfende olsa onları yanyana getirip, biz basın mensupları o anı görüntüleyip `dost olduklarını belgeleyen fotoğraf` diye fotoğrafın altına iki satır yazı yazmamız gerekecek. Sonra onlar da rahat edecek bizde…

Popüler votka markası Absolut,yeni yıl sezonu için tasarladığı `Absolut Glimmer` lansmanı dün akşam (2 Aralık) W Lounge Akaretler`de yapıldı. Yeni yıl sezonu için özel ve sınırlı sayıda üretilen yani orjinal adı `Absolut Glimmer Limited Edition` şişeleri, geçen yıllara göre bu yıl ilk kez ezber bozmuş, şişenin üstüne kristal taneler işlenmiş etkisiyle, göz alıcı bir obje şeklinde karşımıza çıktı. Oysa Absolut`un tiryakileri hatırlayacaktır; votka şişeleri daha önceki tasarımlarda göz alıcı renklerden oluşan özel kıyafetler ve konseptlere giydirilerek satılıyordu. Glimmer tanıtım partisi için W Lounge`ın içine özel masa ve ışıklandırma dizayn edildi. Giriş ile terasa kurulan özel masaların ve ışıklandırmaların mimarları ise; Erdem Akan, Beliz Sarıyer, Mehmet Yüzbaşıoğlu ve Umut Eker. Mekanın dört bir yanında büyük cam masaların içinde bulunan dev Absolut Glimmer şişeleri, davetlilerin beğenisini kazandı. Gecenin davetlileri dün akşam aslında 2 yeniliğe şahit oldu. Geçtiğimiz aylarda mekanın işletmeciliğini devralan Emre Ergani, ekibiyle birlikte yenilediği konsepti, davetliler ilk kez dün akşam gördü. Işıklandırmasından, barına, terasına, hatta tavanına varana kadar bir çok yenilik gelen mekana ayrı bir ilgi vardı. Parti boyunca süren votka ikramları isteğe göre çeşitli aromalarla kokteyl edilerek ikram edildi. Aralarında ünlü isimlerinde yer aldığı partide, hiçte azımsanmayacak bir kalabalık bir aradaydı. Mekanın tıklım tıklım dolması, davetlilerin zaman zaman sağlı sollu ilerlemesine neden oldu. Ancak `ortam kalabalıksa, parti güzeldir` sloganıyla yola çıkan konuklar gece boyunca partiye eşlik ederek, davete ne kadar önem verdiklerini de göstermiş oldu. Cemiyet hayatının yakından tanıdığı işadamı Mehmet Garan, aynı zamanda müzik konusunda uzman bir yeteneğe sahip. Garan`ın müzik direktörlüğünde gecenin nabzını bir an olsun düşürmeyen Dj Doğuş Çabakçor, sunduğu birbirinden hit çalışmalarla davetlilerin eğlenceli anlar yaşamasını sağladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI