Ana SayfaYazarlarTurstTheTeam için gardırobunuzda yer açın!

TurstTheTeam için gardırobunuzda yer açın!

Zamansız stilin uğraşsız yansıması: TurstTheTeam 

Rahat ve cool kombinleri ile eminim sizin de dikkatinizi çekmiştir Fatma Evren. Moda editörlüğünün ardından kendi markasını yaratan Fatma ile hem kendi stili hem de koleksiyonu hakkında konuştuk.

Selam Fatma, senin daha çok blogger yönünü biliyoruz. Blog`un nasıl gidiyor? 

Süper gidiyor, her geçen gün o da benimle birlikte şekil değiştiriyor… Şu ana kadar yani yaklaşık altı yıldır sadece benim kişisel stil bloğum şeklindeydi, şu aralar 
bir yenilenme sürecindeyiz, moda, güzellik, lifestyle, gezi, ilham bölümlerinin de olduğu ve benim de fikirlerine  çok güvendiğim bir kaç farklı yazarla orayı zenginleştiriyoruz.
Blog dışında başka neler yapıyorsun  bu aralar?
Stil danışmanlığı devam ediyor, İzmir’de bu konudaki talep artmaya başladı, editörlüğü bıraktım ama freelance yazılar yazmaya devam ediyorum, bir de yeni bir marka projem var, TrustTheTeam.
Öncelikle stilinden devam edelim, sen nasıl tanımlarsın stilini?
İnsanın kendisini tanımlar içine sıkıştırması biraz zor geliyor aslında ama bana eklektik demek doğru olur sanırım. Bir kaç farklı stili karıştırmayı seviyorum… Çok seksi parçalarla maskülen parçaları birleştirmek gibi mesela.
Özellikle kombin yapmak bizleri zorlayan en önemli konulardan birisi. Gardıropta olmazsa olmaz kurtarıcı 5 parça senin için nedir?
Basic tshirt, jean, stiletto, güneş gözlüğü, kocaman bir ceket ve altıncıyı ekliycem takımlar  kombin yaparken en hızlı giy çık parçalar☺
Gelelim yeni projene. Tarzını bu kadar sevip takip ederken bir de harika bir proje ile karşımıza çıkın. TrustTheTeam fikri nasıl ortaya çıktı? 
Çok klişe olacak belki ama gerçekten ihtiyaçtan ortaya çıkan bir şey oldu. Uzun zamandır farklı bir şeyler yapmak istiyordum ve bir kaç yazdır da üst üste maksi kimono arayıp asla istediğim gibi bir şey bulamaz olmuştum. Daha sonra hikaye gelişmeye başladı, geçtiğimiz yaz kendi markamı hayata geçirmiş oldum, tamamen minimal moda fikirleri mottosu ile yola devam ediyoruz. Asla tasarım bir marka olduğumuz iddiasında değiliz, ben tasarımcı değilim, olmayı da düşünmüyorum, fikirlerimi sunuyorum ve bu işi bilenler ile birlikte parçaları hayata geçiriyoruz. 
Koleksiyonda öne çıkan parçalar hangileri?
İlk çıkardığımız maksi kimono ve şort takımları -5 derecede bile hala satıyoruz, bu takımlarla oldukça özdeşleştik, yeni sezonda da yine maksi trençkot ve culotte pantolonlarımız çok sevildi.
TurstTheTeam kadınını nasıl anlatırsın?
Rahat giyinmeyi ama dikkat çekmeyi seven, uğraşsız bir stile sahip, cool görünmeye dikkat eden kadınlar markanın ruhuyla çok özdeşleşiyor.
TrustTheTeam`e nerelerden ulaşabiliriz?
Lidyana.com ‘da Şubat’ın ilk haftası gibi satışa çıkacak, İzmir’de Küf Vintage ‘ın yeni markalar köşesinde biz varız ve bir kaç yerde daha olacağız, onlar şu an tam netlik kazanmadığı için daha sonra paylaşırım. Biz de mail ile siparişleri alamaya devam ediyoruz tabiki.
Fotoğraflar: Efe Can Doğan

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI