Ana SayfaYazarlarEnjeksiyon dünyasına hoş geldiniz..

Enjeksiyon dünyasına hoş geldiniz..



Normal.dotm
0
0
1
264
1509
sdfasdf
12
3
1853
12.0






0
false


18 pt
18 pt
0
0

false
false
false











Yılların etkilerini, aile ve arkadaşlarla çıktığınız tatillerde sereserpe güneşlendiğiniz zamanları yüzünüzde gizlemek konusunda zorluklar yaşamaya başladıysanız yaş almanın izlerini ilk kez görüyorsunuz demektir. İlk belirtiler karşısında artık eskisi gibi kadınlar paniğe kapılıp yanlış enjeksiyon kurbanı olmuyorlar.

Yılların etkilerini ilk kez dert etmeye başladığınız zamanlar sorun gözünüzde çözemeyeceğiniz sorun karmaşası gibi görünse de estetik dünyasında seçenekleriniz oldukça fazla. Genetik faktörler, yaşınız, yaşam şekliniz, cildinizin yaşlanma haritası ve cildinizin yaşı gibi pek çok şeyi hesaba katarak cildinizi yeniden gençleştirmek için ilk olarak enjeksiyon dünyasına adım atmanız gerekiyor. Kimi güzellik salonlarında cildin elastikiyetini arttırdığını iddia ederek lazer uygulaması yapılması cildinize hiç bir şekilde fayda sağlamayacaktır. Kadınların güzellik salonları konusunda dikkatli davrandıklarını diliyor ve estetik cerrahlara ve doktora danışmadan hiç bir işlem yaptırmamaları gerektiğini tekrar etmek istiyorum.

Botoks ve dolgu farklı şeylerdir

Enjeksiyonların dünyasını bilmeyenler bu ikisinin amaçlarını ve görevlerini şaşırıyorlar. Botoks ince çizgi, derin kırışlar, gülme çizgileri, gibi yaşlanmanın izlerini silmek için kasın dondurulmasıyla gerçekleştirilen bir işlemdir. Botoks yani botullinium A Toksini adı verilen bu madde sayesinde kışırıklığın olduğu dondurularak derinin bir nevi ütülenmesi sağlanıyor.

Dolgular ise botokstan farklı olarak ilk yaşlılık belirtileri karşısında doğal dokunuşlar yakalamak için ya da yüzünde yaşlanamnın  etkilerinden biri olan çökmelerin doldurulması için kullanılan hyalüronik asit bazlı dolguların kolajen ve elastikiyeti tetikleyerek cildin dolgunlaşmasını ve genç bir görünüm elde etmesini sağlıyor.

Sevgiyle kalınız,

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

twitter: @BurunSanati

facebook: guncelestetik 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI