Ana SayfaYazarlarTüy gibi hafif

Tüy gibi hafif

Öncelikle dostlarımdan özür diliyorum. Uzun süredir yeni yazı yazmadım, sizleri ihmal ettim. Fakat şunu söylemeliyim ki ben bu arada boş durmadım. Çok önemli projeler üstünde çalıştım. Bir tanesi "Tüy Gibi Hafif" adlı kitabım. Destek yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı ve o andan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Diğer projem ise henüz sürpriz olarak kalsın diyorum. Türkiye`de bir ilk diyeceğim, heyecan verici bir proje.Çok yakında ilk olarak sizlerle paylaşacağım. Sizlere "Tüy Gibi Hafif" ten biraz bahsetmek istiyorum. En iyisi kitabım sizelere kendisini anlatsın:

"Bugüne kadar kendini geliştirmek için onlarca kitap okudun, yöntemler denedin, bilenlere sordun. Amacın yaşamın sırrına ulaşmak, daha keyifli ve mutlu olmaktı. Ama okudukça, denedikçe, sordukça kafan daha çok karıştı.

Ben de senin geçtiğin yollardan geçtim, aynı süreçleri yaşadım, aynı kafa karışıklıkları arasında bunaldım.

En sonunda herkesin söyleyip yazdıklarının ötesinde, daha güzel bir yaşama ulaşmanın yolunun şu iki kelimeden geçtiğini öğrendim.

“Bırakmayı öğrenmek ve kabul etmek.”

Senelerdir yaşadığın olaylardan sana kalanları biriktirip, senden neleri götürdüklerinin farkında olmadan sırtında taşıyorsun cancağızım. Pişmanlıklar, korkular, affedilmemişlikler, ötelenmişliklerin sis perdesi arasında yolunu bulmaya çalışıyorsun.

Biliyorum herkes sana kendine eklediklerinle yüceleceğini öğretti. Ben ise bu ezberi bozuyorum.

“Yücelmenin yolu hafiflemekten, bırakmayı öğrenmekten geçiyor.”

Ne kadar çok yükünden kurtulursan, o kadar kolay yükselecek ve ulaştığın her yeni düzeyde yaşamının ne kadar kolaylaştığını göreceksin.

Sana balonundaki safraları atman için kolayca uygulayacağın yöntemleri ve senelerin bana kattığı tecrübelerden damıttığım önerilerimi yazdım dostum.

Hayatındaki yükleri atmaya ve balonunu en yükseklerdeki cennetine doğru uçurmaya hazırmısın?"

 Evet heyecan veric, günler beni bekliyor yine. Yeni bir sezon, yeni öğrenciler, yeni projeler, yazılacak kitaplar, tv programları, köşe yazılar.. Yani bomba gibi bir sezon.. 

Gerçekten sizlerle olmayı özlemişim. 

Yeni yazılarımla yeniden buluşmak üzere.

Dostunuz

Erkan

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI