Ana SayfaYazarlarİNDİRİM GÜNLERİ!!!!!!

İNDİRİM GÜNLERİ!!!!!!

Aldım verdim ben seni yendim  STOP Aslında sen beni yeni yendin STOP Kredi kartım ful STOP Alacağın olsun indirim günleri STOP
 

Ahhhhhhhhhhhh…. Alışveriş! beni ne hallere koydun böyle. Noel Baba’yla bir olup tükettiniz beni… sana söylüyorum sevgili indirim günleri… üç al iki öde… iki al bir öde… 6 – 9 – 12 taksit… bir terlik alana ikincisi hediye… aman ne güzel koy sepete, ödeme öbür aya… ay ne güzel fırsat ama şimdi al sonra öde, aaa hatta Mart’ta öde… sanki öbür ay Fatma ödeyecek… ben ben yine ben ödeyeceğim…

DUR! Nasıl alışveriş yapmalı, ne yapmalı, ne yapmamalı? Cevaplar burada.

Sevgili okur, bu zaaftan tüm hemcinslerim gibi ben de mustaribim. Merak etmeyin bu zaafı yenmek mümkün. Önümüz yılbaşı, her yerde indirim, ışıl ışıl vitrinler, adeta “gel gel” diyen ürünler, promosyonlar, onları nasıl alacağınızı kara kara düşünürken birbirinden cazip tekliflerle kredi alternatifleri gözünüze gözünüze, kulağınıza kulağınıza hücum ediyorlar, farkındayım. Ama sevgili okur, sakın tongaya düşmeyin.

İşte reçete;

1-  İhtiyaç listesi yap! Üzerine 3 gün bekle, gerçekten ihtiyacın olanları kırmızıyla, olsa da olur olmasa da olur dediklerini maviyle, aman canım ne gerek var dediklerini yeşil ile çiz. Ama mutlaka dürüst ol. Bunun da yolu şu; senden sürekli bir şeyler isteyen teenage kızının alışveriş listesiymiş gibi davran o listeye. Kendi listen olduğunu unut yani.

2-  Alışverişe sabah erken saatlerde ve kesinlikle ama kesinlikle tok karnına çık. Sevgilinle, eşinle kavga ettiysen o gün alışverişi ertele. O durumda uzak durulması gereken üç yer var. Kuaförler, marketler ve mağazalar. En iyisi sinemaya git, patlamış mısırla abur cubur isteğini tatmin et.

3-  Regl öncesi ve sırasında alışverişi unut.

4-  Son bir haftada fazlaca kahve, alkol tükettiysen alışverişi yine unut. Büyük bir ihtimalle vücudun ödemlidir, yani olduğundan yarım, bir beden şişman olabilirsin.

5-  Eşin ya da sevgilinle alışverişe gitme. Erkekler 49 TL.’lik bluzunuza laf ederken, bir bilgisayar oyununa 100 TL. ödeyip seni zıvanadan çıkarabilir ve misilleme başlar. Aman diyim… En iyisi tutumlu bir arkadaşla git ki kontrolünü kaybettiğinde seni tutsun.

6-  Taksitlere yüz verme… O zaman seçici olursun, çünkü limitin çabuk dolar ve ertesi ay bir seferde ödemek seni bir yükten kurtarır.

7-  Aldığın her şeyin geri iade şartlarını ve değiştirme olanaklarını mutlaka öğren. Mağaza kartı üzerine bu sohbeti yaptığın satış elemanının adını soyadını yaz ki başın ağrımasın.

 
İndirimden ne alınmaz?

·     Mutfak eşyası alınmaz. Büyük bir ihtimalle indirim olduğu için etkilenmişsindir ve hiç ihtiyacın yoktur.

·     Fazla trendy olan parçalar alınmaz, öbür sezon ortada olmayacaklar, kesin.

·     Promosyonlu ürünlere yüz verme, birini almak için ihtiyacın olmayan başka bir şey almış olabilirsin. Bir dakika durup düşünüp, hesap yapınca aynı paraya gerçekten ihtiyacın olan başka bir şey alabileceğini görebilirsin.
 

İndirimden ne alınır?

·     Kaşmir (şal, V yaka triko, hırka), ipek (gömlek, elbise) gibi evladiyelik parçalar.

·     Siyah blazer ceket

·     Siyah sigaret pantolon

·     Siyah kokteyl elbisesi

·     Siyah stiletto

·     İç çamaşır

·     Parfüm

·     Palto, kaban (klasik model ve renkte)

·     Çizme, klasik siyah şık ayakkabı

·     Siyah ve kahverengi deri çanta

·     Deri eldiven

 Evet listeyi yap ve alışverişe çık! Öncelikle ilk iki günü sadece gezmeye ayır, o sırada kesin biteceğini düşündüğün ve gerçekten ihtiyacın olan bir parçaya rastlarsan al, emin değilsen alışverişe ayırdığın güne bırak… İyi alışverişler…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI