Ana SayfaYazarlarGüneşlenmek ya da Güneşlenmemek

Güneşlenmek ya da Güneşlenmemek

Güneşin zararlı etkileri malum. Ancak bronz tenin daha sağlıklı göründüğü ve kusurları örttüğü de bir gerçek. İşte bu noktada imdadımıza kozmetikler yetişiyor. Koruma faktörü yüksek güneş kremlerini havalar ısınmaya başladığı andan itibaren çantamızda bulundurmakta fayda var. Fakat madalyonun bir diğer yüzü de artık abartılı şekilde korunmaktan ve güneşe hiç çıkmamaktan kaynaklanan D vitamini eksikliği. Ülkemizde daha çok kadınlarda görünen bu problemi vitamin takviyeleri ile gidermek mümkün. Ancak doktorlar, özellikle güneşin çok etkili olmadığı saatlerde düşük faktörlü kremler kullanıp kolların ve bacakların güneş görmesi gerektiğini söylüyorlar. Çünkü yüksek faktörlü kremler, güneş ışınlarındaki D vitamininin yeterince alınmasını engelliyor. Yani her şey kararında olmalı. Biz de sizin için en iyi güneş ürünlerini seçtik.
Bioderma-PhotodermMax Serisi
UVB ve UVA önleyici performansıyla PhotodermMax serisi, özel patentli Hücresel  Bioprotection,  güneşin zararlı etkenlerine karşı optimum koruma sağlarken ayrıca hücresel hasar riskinin azaltılmasına da destek oluyor.
Lierac-SunificSolaire 2
LIERAC tarafından patentlenmiş geniş spektrumlu ürün, UVA/UVB karşıtı filtreleme sistemi 
Tinosorb M içeriyor. Noni ekstresiyle kırışıklık ve elastikiyet kaybı karşıtı etki sağlayan ürün, canavarotu ekstresiyle kahverengi lekelere karşı savaşıyor.
Garnier-DryMist
Güneşin kısa ve uzun süreli zararlarına karşı gelişmiş koruma sunan DryMist, alkolsüz formülü ile cildi nemli tutuyor. Yeni jenerasyon  güneş koruması sunan GarnierDryMist; hızlı bir şekilde güneş ışınlarına karşı koruma sağlarken, serinletiyor da.
Priori-RadicalDefense
Dünyanın en yeni anti-aging içeriklerine sahip olan PRIORI RadicalDefense , aynanız olan yüzünüzü tüm gün boyu koruyor. SPF 30 koruma faktörü ile vazgeçilmez günlük koruyucunuz olacak RADICAL DEFENSE, bir ilki gerçekleştiriyor. İçeriğindeki yepyeni bir kavram olan EPF 95 faktörü ile hava kirliliği, stres, sigara dumanı ve çevresel faktörlerine karşı da etkili.
Clinuque-Solar Smart
Clinique’in güneş serisinde tüm farklı yaşam tarzlarına ve tercihlere uyacak bir koruma  formülü  bulunuyor. Tüm ürünler suya ve terlemeye dayanıklı, yağ içermiyor, gözenekleri tıkamıyor ve hassas ciltlere de uygun.
Algologie-SPF 50+ ProtectingCream
Algologie serisinde yer alan 50+ korumalı güneş kremi suya dayanıklı olmakla beraber, içerdiği UVA+UVB güneş filtresi sayesinde güneş yanıklarına ve erken cilt yaşlanmasına karşı da güvenli bir ürün.
Solait-Güneş Losyonu
İçeriğindeki E vitamini ve 24 saat nemlendirici kompleks ile cildinizin nem dengesini güneşe maruz kaldığı süreçte korumaya yardım ediyor.
Hamilton-Mat Yüz Kremi
Her gün yüz için kullanılabilecek bu krem ciltte mat ve pürüzsüz bir görüntü sağlıyor. Uygulama sonrasında ciltte parlak görünüm ve renk bırakmıyor. 
Bu özelliği ile erkekler için de günlük kullanıma uygun olan ürün UVA ve UVB’e karşı SBF80 gücünde yoğun korumaya sahip.
Solait-Güneş Sonrası Nemlendirici Sprey
Güneşe maruz kalan cilt için özel olarak formüle edilmiş sprey serinletiyor, yatıştırıyor ve nemlendiriyor. Uzun süre kalıcı bronzlaşma veriyor.
Euromelanoma Derneği’nin La Roche-Posay ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği “Ben Tarama Günleri” projesi ile halkın deri kanserine karşı bilinçlenmesi amaçlıyor, bireylerin kanser riski taşıyıp taşımadığını öğrenebilmesi için ücretsiz muayene imkanı sunuyor. Diğer kanser türlerinin aksine, deri üzerindeki değişimler göz ile görülebilir ve fark edilebilir. Deri kanserinin tedavisi erken tanı ile imkan olduğundan halkın bilinçlenmesi deri kanseri ile savaşta en önemli adımlardan biridir.  Hassas ciltlere özel kozmetik ürünleriyle tüm dünyada yaşam kalitesini arttırmak için çalışan La Roche-Posay, halkın bilinçlenmesine yönelik bu çalışmanın da en büyük destekçisi oluyor.
24-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikle, 28 şehirdeki anlaşmalı olunan 40 hastanede, gönüllü dermatologlar gün boyu muayene gerçekleştirecekler. Euromelanoma Derneği Başkanı Prof.Dr.Nahide ONSUN’un liderlik ettiği ve deneyimli dermatoloji (Deri ve Zührevi Hastalıklar) uzmanlarının sorumluluğunda ücretsiz ben taramaları gerçekleştirilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI