Ana SayfaYazarlarZİO BEACH ALAÇATI

ZİO BEACH ALAÇATI

             Aylardır beklenen yaz tatili gelince ve sadece bir hafta olunca insan ne zaman ne yapacağını şaşırıyor tabii. Her yerde denize girelim, yemek de yiyelim araya dondurmayı sıkıştırıp üzerine güneşi batırırken biramızı yudumlayalım, akşam da eğlenmeye gidelim ama çok içmeyelim ki sabah erken kalkıp tekne turuna çıkalım… Derken hem eğlenceli hem yorucu ama güzel anılarla dolu bir tatil daha geride kalıyor işte…

Bu seferki yaz tatilinin ilk ayağının kapanışını Çeşme’de yaptık. Son durağımız ise yeni açılan ZİO Beach oldu. Öncelikle şunu söylemeliyim ki yerini bilmeyenler için yola koydukları tabeladan bir şey anlaşılmıyor. Çünkü ok işareti yok ve nereye gideceğinizi karıştırabiliyorsunuz. Kendisi Alaçatı’daki Solto otelin plajına açılmış. Dolayısıyla Solto tabelasını takip edeceksiniz. Mekan oldukça geniş, Aya Yorgi’deki beach’lere hiç benzemiyor ki bence bu artı bir özellik. İçerisi sakin, hafiften bir müzik çalıyor yani öyle kop kop değil. Ayrıca kasım kasım kasılmanıza da gerek yok herkes çok rahat; garsonlar da ilgili ve kibar.

Denizi ise benim gibi soğuk sevenler için adeta cennet. Ama gerçekten çok çok çok soğuk ve fakat tertemiz, mis gibi, harika. Uzunca bir iskeleden de denize girebiliyorsunuz ancak sığ olduğu için öyle koşup koşup atlanmıyor. Plajın arka tarafındaki çimlik alandan ise havuz tarafına geçebiliyorsunuz. Denizden sonra havuz sıcacık geliyor, resmen ısınıyorsunuz. 2015 fiyatları da şöyle: Biz hafta içi girdiğimiz için giriş 40 TL idi ve bir içecek dâhildi. Zaten içerde biralar 20 TL (33 cc)…  Uzun lafın kısası hem denizi, hem içeriği itibariyle gidilebilecek güzel bir beach olmuş, yolunuz düşerse bir uğrayın derim. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI