Ana SayfaYazarlarYeni Sigma Fırçalar

Yeni Sigma Fırçalar

Birkaç yıl önce, Sigma ilk çıktığı zaman, neymiş bu Sigma diyip fırçaları denemiş ve çok beğendiğim için bu blogda sizlere tavsiye etmiştim. Çok uygun fiyata, olabilecek en iyi kalitede ve uzun ömürlü fırçalar yapıyor Sigma. Uzun zamandır, online kozmetik alışverişine getirilen kısıtlamalar sebebiyle online alışveriş yapmamıştım ama “fırça bu kozmetik değil, belki problem olmaz” deyip verdim siparişi. 20 gün içinde gayet güzel paketlenmiş olarak, fırçalarım elime geldi.
 
Bu kadar çok fırçaya ne gerek var? Küçücük göz kapağına far sürmek için bir çekmece fırça şart mı? Pek değil. Ama hepsinin ayrı görevi var, eğer fırça kullanmaya alıştıysanız işinizi çok kolaylaştırıyor. Mantık belli; tek bir fırçayla güzel bir resim yapabilir misiniz? En azından gözünüze sürdüğünüz farın, yüzünüze sürdüğünüz allığın çizgilerini belirsizleştirmek için, göz altlarına fazla dağıtmadan incecik far sürebilmek için, adam gibi smokey eye yapabilmek için birden fazla fırçaya ihtiyacınız olduğu kesin. Ne kadar çok yardım, o kadar iyi sonuç. Hazır fiyatlar bu kadar uygunken, bu kadar güzel bir ürüne ulaşma fırsatı varken ve kozmetiğe de o kadar para yatırırken, o kozmetikleri en iyi şekilde uygulamaya yardım edecek fırçalara niçin yatırım yapmayalım?
 
Yıllar önce verdiğim ilk Sigma siparişinde küt fırçalı bir kabuki yüz fırçası vardı. Onu son derece iyi kullandım. Yüzünüze sürdüğünüz fondöteni iyice dağıtan, şahane bir fırça. Bu yüzden ona bir yedek almak ve benzerlerini de denemek istedim ve kabuki setini aldım. Bu setin bir de küçük fırçalardan oluşan versiyonu var. Bu vesileyle bunları ve Sigma’nın birkaç yeni ürününü de deneyip, fikrimi paylaşayım dedim.
 
Siz de satın almak isterseniz set olarak, isterseniz beğendiğiniz fırçaları tek tek buradan alabilirsiniz.
 

New Synthetic Kabuki Kit (5li)
Likit ve krem ürünleri sürmek için kullanıyorum. Setteki tüm fırçaları bazen allık, bazen fondöten, bazen de aydınlatıcı için kullanıyorum. Sivri olan hariç, günlük rotasyonlu olarak hepsini kullanıyorum diyebilirim. Yumuşacıklar. Son derece memnunum, çok seviyorum, bayılıyorum. Hatta özellikle fondöten sürmek için başka bir yol düşünemiyorum. Yazın da krem bronzerlarla harika anlaşacaklarına hiç şüphem yok.

 New Synthetic Precision Kit (5li)
Göz kapağına primer, göz altına aydınlatıcı sürmek, burun vesaire için gölgeleme yapmak için idealler. Beş fırça da birbirinden yumuşak ve kullanışlı. Eğer krem far sürüyorsanız işinizi feci şekilde kolaylaştırıyor. Son zamanlarda günlük olarak kullandığım Chanel Illusion d’omre, MAC ve MUFE krem farlarla son derece başarılı kullanılıyor, günlük makyajda far faslını da concealar faslını da hızlandırıyorlar.
 

Performance Eyes Kit
Bu kadar yumuşak ve küçük fırçalar bulmak hiç kolay değil. Bu set tamamen gözlerinizde ince iş yapmak için biçilmiş kaftan. İnce eyeliner, incecik göz altı far fırçası, krem ve oz farkalr için ayrı ayrı bulaştırma ve karıştırma fırçaları, kirpik diplerini belli belirsiz güçlendirmek için tightline fırçası, göz pınarlarına aydınlık vermek için mini minnacık far fırçaları… Harika bir set. İçinden çıkan neredeyse tüm fırçalar çok güzel.
 
 

Essential Kit – Make Me Classy
Çok şık ve dayanıklı siyah kutusuyla gelen bu set içinde, makyaj yaparken ihtiyacınız olabilecek tüm fırçaları barındırıyor. Daha önce de Sigma’dan aldığım birkaç tane benzer fırçam olduğu için bazılarını karşılaştırdım. Bir kere duo fibre fırça önceki benzerlerine göre inanılmaz kaliteli. Aynı şeyi yüz fırçalarının kılları için söyleyebilirim. Hiç dökülmüyor ve çok yumuşaklar. Son derece şık ve kullanışlı bir set. Tüm seyahatlerde bavulumda olacak. Bu kitteki eyeliner fırçası bir harika. Son derece kontrollü bir kullanımı var. Kitte en çok bunu, büyük pudra fırçasını ve allık için kullandığım beyaz kontur fırçasını sevdim ama hepsi gerçekten çok kaliteliler.

Fotoğraflar: Sigma

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI