Ana SayfaYazarlarYaz için NARS`ın 3 şartı

Yaz için NARS`ın 3 şartı

Bugün ilk kez gündüz çıkarken yüzüme 50 faktörlü Shiseido korumamı sürdüm. Kışın 30 faktörlü kullanıyorum ama artık güneş tepede, yaz rutinine geçme zamanıdır dedim. Gerçi Shiseido`nun yeni yüz için çıkarttığı yüksek faktörlü kremleri çok ince, leke bırakıp, rahatsızlık vermiyor ama insan yüksek koruma sürdüğünde fondöten süresi de gelmiyor, sadece krem allık sürüp çıkayım diye düşünüp NARS Portofino multiple`a uzandım.

Harika bir şey bu. Krem allık ama sürünce pudra allık gibi şeffaflaşıyor. Belli belirsiz sağlıklı bir görüntü veriyor. Gerçekten yaz için mükemmel bir allık. Eğer krem allık almak niyetindeyseniz buna bakmadan karar vermeyin. Kullanması çok basit, yüzünüze birkaç kez dokundurup yanaklarınıza elinizle dağıtıyorsunuz. Rengi de gerçekten harika.

NARS`ın yaz için mutlaka göz atmanız gereken bir başka ürünü de stylo eyeliner`ı, basic yüz yıkaması, duş, havuz, sauna ve buhar banyosuna maruz bıraktım, bana mısın demedi. Bulaşmıyor ve yağ bazlı bir makyaj çıkartıcısı görmeden de çıkmıyor. Tatile giderken mutlaka edinmelisiniz. Benim kullandığım renk petrol rengi Blue Bayou ama siyahı da eminim çıkmama konusunda aynı inatçılıktadır.

 

Yaz günü primer kullanmak, sabah uğraşıp yaptığınız makyajınızı çok daha uzun kullanmanıza yarar. Bu yüzden eğer göz makyajı kullanıyorsanız, NARS`ın göz makyajı primer`ını da deneyebilirsiniz. Sıradan bir farı sabahtan akşama kadar gözünüzde tutabilmek için zaten primer kullanmalısınız ama bir de yazın far kullanıyorsanız böyle bir ürün edinmeniz neredeyse zorunluluk. NARS`ın far primer`ı gerçekten çok iyi ve hafif.

 

NARS`ın yaz için çıkarttığı simli mavi kalemi Roxbury Glitter Pencil`ı da bonus! Yaz gecelerinde olmazsa olmaz bir renk mutlaka NARS`a gidin, sürün, deneyin, bakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI