Ana SayfaYazarlarSaçları düzleştiren bakım Steampod deneyimim

Saçları düzleştiren bakım Steampod deneyimim

Geçen gün sakin sakin çalışırken SALT İletişim’den  çok sevdiğimiz arkadaşlarımız ofisimizi bastı, bize L’Oreal ‘in yeni bakım ve güzellik hadisesi Steampod’u anlattı ve “illa deneteceğiz” diyerek Tarabya Bahçecik’e götürdüler.  O kadar tatlı ve eğlenceli bir ekip ki, güle oynaya sohbet ederken bir baktık saçlar yıkanmış, işlem başlamış.

İşlem dediğime de bakmayın, saçınız çok gürse yarım saat, daha azsa 5-10 dakika sürüyor. Süper hızlı. Önce saça bir krem sürülüyor, arkasından bildiğiniz saç düzleştiricisi gibi görünen ama besbelli bir farkı olan bol buharlı Rowenta alet ile saçınız bölüm bölüm düzleştiriliyor.
 
Sonuca şaştım kaldım. Hayatım boyunca hiçbir çektirdiğim fön veya kullandığım düzleştiriciyle bu kadar net, jilet gibi düzleşmedi saçım. Bu işlemden sonra ışıl ışıl ve yumuşacık oldu, herkes aylardır aynı olan saç rengime iltifatlar etmeye başladı. Bunun sebebi, bu düzleştirme işleminin aslında derinlemesine bir bakım olması.
 
Eğer saçınızın çizgi film gibi, hiçbir elektriklenme ve uçuşma olmadan net ve dümdüz olmasını seviyorsanız, Bahçecik’lerde yapılan bu Steampod’u mutlaka bir kere deneyin. Bu zaten yıkanınca geçen bir düzlük, bakımı yanınıza kar kalır, bir şey kaybetmezsiniz. Ama düz saç seviyorsanız müptelası olacağınıza inanıyorum.
 
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim; Tarabya Bahçecik, mekan olarak hayallerimin kuaförü çıktı. Çok sıcak ve tatlı bir ortam, lüks ama insanı sinir eden kasıntı saçmalıklar yok, yılışık gereksiz samimiyetler de yok, son derece rahat. Salonun yöneticisi, yeni nesil Metin Bahçecik, son derece güven verici ve ilgili. Hemen kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz.
 
Başka bir tatlı ayrıntı şu; Masanızda bulacağınız menüler sayesinde neye ne kadar ödeyeceğinizi biliyorsunuz, yani birçok kuaförde olduğu gibi saçınız yapılırken “aynı işleme bakalım bu sefer ne isteyecekler” diye düşünmenize gerek yok.
 
Fön ve diğer işlemler için kullanılan fırçaları tertemiz olarak poşetinden çıkartıp ilk kez size kullanıyorlar. Fırçalar kullanıldıktan sonra, üzerindeki saçlar temizlenip, fırça dezenfekte edilip kurutulduktan sonra bir sonraki fönde başka birine kullanılmak üzere poşetleniyor. Bir fön için el alemle saç kardeşi olmuyorsunuz, ki bu hep midemi bulandırmıştır.
 
Üst katta çok rahat bir kütüphaneli manikür pedikür istasyonu var, keyifli bir cam kenarı. Yine üst katta spa tadında bir bakım odaları var, bakım yapılacaksa sizi tek başınıza buraya alıyorlar ve rahatlatıcı müzik eşliğinde saçınıza maske yapılıyor.
 
Öncelikle Bahçecik kuaförlerde deneyebileceğiniz Steam Pod’u Tarabya Bahçecik’te tecrübe etmenizi öneririm çünkü çok hoş bir deneyim olacak, ellerinizi saçınızdan alamayacaksınız. Bilgi ve randevu için Bahçecik`i arayabilirsiniz.

Tarabya Bahçecik telefon: 0212 345 6310

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI