Ana SayfaYazarlarNARS`ın Must Have`leri

NARS`ın Must Have`leri

Şaşkınbakkal`da NARS mağazası da açıldı artık marka olarak NARS`la doğru dürüst tanışmanın vakti geldi demektir bu. NARS`ın bazı ürünleri muhteşem, bazıları değildir. Örneğin fırçaları çok iyidir ama o kadar pahalı olmayı hak ederler mi bilmiyorum… Laguna Bronzer çok satar ama bazı ten renklerini ihya ederken bazılarında çamur gibi görünebilir.

Kişisel olarak deneyip çok beğendiğim ve hiç beğenmediğim ürünleri şunlar:

Orgasm allık: Müthiş bir altın, pembe, kayısı karışımı… Bu allık o kadar meşhur oldu ki, artık kimse isminden utanmıyor bile. Ama eskiden öyle miydi? Ben üniversitede okuyan masum bir genç kızken, Londra`da bir Space NK mağazasına girip, eblek eblek erkek NARS sorumlusuna “Excuse me, could you give me an Orgasm please?”* demiştim. Ağzımdan çıkanın ne anlama geldiğini anca duyunca fark etmiş ve allık mallık gerekmeyecek kadar kırmızı bir şekilde kasaya yönelmiştim. Hey gidi… O gün bugündür, Orgazm hayatımın değişmez bir parçasıdır, allık çekmecemdeki Orgazm sayısı ikinin altına düştüğü anda panikler ve gidip bir tane daha alırım. Son zamanlarda Super Orgasm diye bir allık daha çıkardılar, iyi ki bu anlattığım anım zamanında yoktu bu allık. Onu alırken bu şekilde istemiş olsan bu sefer süper  utanırdım. 
* “Bana bir Orgazm verir misiniz?”
 

Mata Hari allık: Gül kurusu pembe allık. Kışın bembeyaz tene yetişkin ve şahirli Pamuk Prenses etkisi yaratmak için bire bir, harika bir allık. NARS allıklarından Outlaw ve Crazed de hiç fena değil…

Turkish Delight parlatıcı: Kim Kardashian`ın meşhur ettiği bu parlatıcı çok açık renk bir pembe ve birçok yerde yok satıyor. Ben NARS parlatıcılarından Chihuahua`yı tercih ediyorum hem canlı ve hem doğal bir pembe. NARS parlatıcılar fazla yapış yapış olmamaları ve kalıcılıklarıyla çok tutuyor.

NARS Body Glow: Kışın pek bir işe yaramayan bu ürün (kışın insanların beyaz olduğunu varsayarak), yazın,  yanık tende her ölümlüyü Jennifer Lopez`in gençliğine çeviren müthiş bir icat. Teninizi ışıl ışıl yapıyor. Yaz geceleri için ne kadar övsem azdır. Bunu yaza doğru illâ edinin.

NARS Albatross: Bu beyaz inci rengindeki highlighter, elmacık kemiklerini gece gezmelerinde parlatmak için süper bir ürün…

NARS pişmanlıklarım:
Aldığım günden beri nefret ettiğim üç NARS ürünü var. Istanbul (açık mavi),  Parrot Cay (nil yeşili) ve bir de adını bile hatırlamadığım bir kahve rengi göz kalemleri… İnanılmaz derecede sert oldukları için ne gözümün içinde ne kenarında kullanamadım. Üstelik hiç de ucuz değillerdi. NARS`ın ürünlerine Türk ezgili isim koyma huyu hoşuma gittiği için onları bu uyduruk ürünlerinden dolayı affediyorum…. (…) I-ıh yok, edemiyorm.

NARS`ın 2010 için duyurduğu Purple Rain ojesini ise tutkuyla bekliyorum. Oldum olası mor oje çok severim… Pastel geçen yıl çok güzel bir mor yapmıştı (No. 60). O hiçbir yerde bulunmuyor artık…. Bu da en az onun kadar güzel bir mora benziyor…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI