Ana SayfaYazarlarMidpoint`te şarap ve kozmetikli bir gün

Midpoint`te şarap ve kozmetikli bir gün

Geçen Çarşamba, öğleden sonra Erenköy Midpoint`teydik. Harika bir toplantı için… Aslında Trendus Güzellik Editörü Pemra Abasıyanık Trendus Blog`unda daha önce bahsetti. Trendus çok yeni bir site. ama biz eskisin diye oturup beklemiyoruz. En sevdiğimiz markaları davet ettiğimiz bir toplantı yapalım dedik, ismini de “Trendus Güzellik Sohbetleri” koyduk.

Aslında hiç alışılmış bir şey değil, rakip markaların aynı masada oturup birbirinin ürünlerini överek sohbet etmesi ama bizim toplantımızda aynen bunlar oldu. NARS, Shiseido, Laura Mercier, Yves Saint Laurent ve Clinique markalarının yeni, yaz için özellikle önerdikleri ürünlerini konuştuk, herkes birbirinin ürününü sürdü, kokladı, denedi, harikaydı!

Artık bu kadar faydalı bir buluşma kesinlikle gelenekselleşmek zorunda.

Maslak`tan Midpoint`e doğru giderken, yol zor gelse de Erenköy Midpoint`te bizi o kadar güzel ağırladılar ki, gerçekten yola değdi. Peynir tabakları, aperatiflerle donanan masamızda Kayra`nın harika şarapları geldi gitti. Cameo Rose masanın hitiydi, doyamadık, mutlaka denemelisiniz. Özellikle romantik akşamlarda;)

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI