Ana SayfaYazarlarLaura Mercier ile düğün makyajı

Laura Mercier ile düğün makyajı

1 Şubat`ta evleniyorum. Bu yüzden sık sık düğün makyajına uygun, kalıcı, şık, hoş makyaj malzemelerini mimleyip, biriktiriyorum. Makyaj konusunda tüm algılarım sonuna kadar açık. Bu sabah katıldığım Laura Mercier`nin yeni ürün tanıtımı üzerime dikilmiş gibiydi bu yüzden…

Doğal, abartısız, sofistike ve kusursuz makyajın adresi Laura Mercier`nin Uluslararası Make-up Direktörü Tayaba Jafri, markanın yeni koleksiyonu “Cinema Noir”ın ürünlerini tanıtırken, güzellik dünyasına damgasını vurmuş, mevcut ürünlerin de nasıl kullanıldığını gösteren çok güzel bir sunum yaptı. O anlatırken ben de fark ettim ki, tüm müstakbel gelinler bir an evvel bir Laura Mercier standına uğrasalar çok iyi ederler…
 
Aklıma yer eden, edinmek için isimlerini not ettiğim en çarpıcı ürünlerini size de anlatmak isterim…
 
– Dünyanın en zahmetsiz smoky eye`ı için kalem şeklinde stick veya kompakt Caviar Eyeliner. Çok kolay kullanımlı, çok yumuşacık yapısıyla benzerlerinin gömlek gömlek üstünde bir ürün. Sür, azıcık parmağınla dağıt, yürü. İnanılmaz kolay.
– Tightline cake eyeliner. Bu Caviar’dan daha farklı. Göz içlerine sürmeye müsait, özel fırçasıyla kullanıldığında kirpik diplerini çok daha kalın ve güçlü gösteren bir ürün. Eğer sade bir göz makyajı düşünüyorsanız, bunu kesinlikle denemelisiniz. Laura Mercier görevlilerine bu ürünü nasıl kullanacağınızı sorun, gösterdikleri zaman çok beğeneceksiniz.
– Hem göz, hem de yanaklarınız için şahane bir ürün, Shimmer Bloc Starlet Mosaic veya Pink Tourmaline. Hem ıslak hem kuru kullanılıyor. Pudra olmasına rağmen, krem ürün kadar çok renk veriyor. Bende buna çok benzeyen, başka iyi bir markanın ürünü var. Dışarıdan görünüşleri haricinde mukayese bile edilmezler. Bu şahane bir şey.
– Secret Camouflage kapatıcı. Piyasadaki en iyi kapatıcılardan biri olduğunu biliyordum ama yine de merak edip de hiç bakmamıştım. Varmış tabii ki bir hikmeti. Çok ilginç bir yapısı var. Hem çok ince, hem çok kapatıcı. Bir kompakt içinde iki renk geliyor ki yüzünüzün o anki tonunu birebir yakalayabilin. Must-have derler ya, işte bu o.
 
Tayaba, sunumun sonunda bana düğün makyajı fikirleri vermek için güzel bir makyaj yaptı. Bu makyajda hem gözümde hem yüzümde Pink tourmaline Shimmer Bloc kullandı. Gözüme sürerken fırçasını ıslattı, böylece renkler daha bir canlandı. Tekrar ediyorum, bu gerçekten muazzam bir ürün. Göz makyajımın şeklini siyah renk caviar eyeliner ile çizerek belirledi, eyeliner’ı smokey eye fırçasıyla hafifçe dağıttı ve üstünden shimmer bloc`taki pembe ışıltılı renklerle geçerek makyaja bir anda düğün havası kazandırdı. Dudağıma da çok değişik bir renk karışımı yaptı, Mango renk ruj üzerine Lilac lip gloss sürdü… Hem o renkleri birlikte kullanmasına  çok şaşırdım hem de ortaya çıkan özel renge bayıldım.
 
Kıssadan hisse; elindeki renkleri karıştırmaktan korkma! İki alakasız renk biraraya gelince, yeni bir makyaj malzemesine dönüşebilir… Bunu, kariyerine ressam olarak başlayan Laura Mercier`nin vesilesiyle öğrendiğimize şaşırmamak gerek.
 
Laura Mercier`nin ürünlerini Boyner mağazalarında ve Harvey Nichols`da bulabilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI