Ana SayfaYazarlar2013 LÖSEV TAKVİMİ

2013 LÖSEV TAKVİMİ

Trendus, ilk açıldığı günden bu yana hiçbir içerik bazlı internet sitesinin yapmadığı bir şey yaptı ve çok ciddi sosyal sorumluluk işleri üstlendi. İki yıl önce büyük başarıya kavuşan LÖSEV Bez Bebek projesi şimdiye kadarki en büyük övünç kaynağımızdı. Bunun haricinde birçok irili ufaklı yardım projelerinde yer aldık. “Biz moda ve güzellik sitesiyiz” demedik, ihtiyacı olduğunu düşündüklerimizin ihtiyaçlarını sevgili okurlarımızla paylaştık onlar da seve seve yardımlaşmanın içinde yer aldılar.

Bu yıl tekrar Trendus olarak LÖSEV yararına oldukça ses getireceğini umduğumuz bir proje gerçekleştirdik: 2013 LÖSEV Takvimi…
 
Takvimin konsepti hayaller, hayal kahramanları, süper kahramanlar… Çocukların geleceğe olan bağlarını güçlendiren mucizevi hayal güçleri… Bu projede ilhamımızı onlardan aldık. Çocukların isterlerse her şey olabileceklerini göstermek için, bu takvimde gerçekleştirdiğimiz çekimler boyunca, kahramanların gerçek dünyadaki hallerine en çok uyduğunu düşündüğümüz ünlünün canlandırmasını sağladık. Çünkü inanıyoruz ki, çocukların geleceğe güçlü bağlarla bağlanmaları ve geleceğe giden yollarının açık olması, hepimizin en önemli görevi.
 
Çocuklar mutlaka hayal kurmalı, onların peşinden gitmek istemeli, gitmeli. Gitmeli ki, gerçek hayat prensesi pamuk gibi ve yetenekli Beren Saat gibi olsunlar veya Robin Hood’un dünyaya yansımış hali, iyiliksever ve güçlü Engin Altan Düzyatan, hayallerin beyaz atlı prensi Çağatay Ulusoy, gücünü ve varlığını iyilik için kullanmasıyla ünlü Bruce Wayne gibi bir Cem Boyner, basket kahramanları Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri ve Sinan Güler, hep sevgiyle hatırlayacağımız Süperman Alex De Souza, bıyığının altından hınzır gülümsemesiyle herkesi kalbinden vuran Burak Özçivit, etrafa saçtığı pırıltılarla insanları mutlu eden Saba Tümer, güzel balerin Çağla Şikel, etrafındaki herkese bir Disney prensesiyle karşı karşıyalarmış gibi hissettiren ışık kaynağı Meryem Uzerli, içten gülümsemesiyle her problemi ezip geçecek gibi görünen Bade İşçil, içindeki çocukla vedalaşmayı reddeden Mert Fırat… Çocuklar hayal etsinler, bilsinler ki, isteyince oluyor, gerçek hayatta da kahraman çok…
 
Bu projede yer almasını istediğimiz ünlüleri seçerken zirveden bir adım bile aşağıya inmedik. Ünlüler kadar projeye katkıda bulunanlar konusunda da çıtayı çok yüksek tuttuk. Sadece Türkiye’nin en iyi fotoğrafçısının kapısını çaldık. Tamer Yılmaz, aynı zamanda Türkiye’nin en iyi kalpli, bonkör fotoğrafçısıymış. Onun ihtiyacı olan insan ve hayvanlara nasıl içtenlikle elini uzattığını sonradan, kulaklarımızla duyarak değil, gözlerimizle görerek öğrendik. Tamer Yılmaz, Fabrika’daki tüm ekip ve imkânlarını bu uzun ve yorucu çalışma için seferber etti.
 
Takvim ortaya çıkarken de, sonrasında da, Trendus ekibim ile de çok gurur duydum. Bu zor projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede çok büyük başarıyla gerçekleştirdik. Yazıişleri Müdürü Melis Topaloğlu, koordinasyondan sorumluydu, projenin aksaklığa uğramadan sonuçlanmasındaki emeği büyük. Moda departmanından sorumlu Billur Özer, styling konusunda gerçekten çok başarılıydı. Masal kahramanlarının gerçek hayata göre yorumlamasını çok beğeneceksiniz. Ben en çok Robin Hood’u ve Kırmızı Başlıklı Kız’ı beğendim galiba… Editörlerimizden Merve Pınar, tüm çekimlerde sette olup bitenlerle büyük bir sorumluluk duygusuyla ilgilendi. Ece Çam, styling desteği ve set sorumlusu olarak dahil olduğu çekimlerde çok iyi iş çıkardı. Mutlu Dergi Grubu grafikerleri Simge Akzambak, Ünal Akan ve Çağlar Bebeci de grafik uygulamalarda takvime vakit ayırarak yardımcı oldular. 
 
MAC Cosmetics ve Bahçecik Kuaför, büyük bir cömertlikle karşılık beklemeden, takvim projemize bir nefeste dahil oldular, takvimde yer alan tüm çekimlerin saç ve makyajlarını üstlendiler. Geceli gündüzlü, uzun mesailer ayırdılar.
 
Sonuç itibariyle, Trendus olarak bu projeyi çok içimize sinerek gerçekleştirip teslim ettik LÖSEV’e. Takvimin tüm geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak. Bu takvimi en popüler yeni yıl hediyesi yapmak da sizin elinizde. Zaten tüm çocuklara hak ettikleri geleceği sağlamaktan daha güzel bir hediye var mı?
 
Takvimlerinizi şu anda ISPANAK.COM.TR adresinden satın alabilirsiniz.

ÇEKİMLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI