Ana SayfaYazarlar``Tesadüf``ünü Anlat..

“Tesadüf“ünü Anlat..

Ömer Faruk Sorak`ın yönetmenliğini yaptığı son filmi “Aşk Tesadüfleri Sever“ 4 Şubat`ta vizyona giriyor. Başrollerinde ise Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin var.

Film; adından da anlaşılacağı üzere;  yaşadıkları hayatları boyunca, farklı zaman dilimlerinde yolları kesişen iki insanın, 25 yıl sonra yeniden karşılaşmalarından sonra değişen hayatlarını anlatıyor.. Film bunu yaparken de bizi, kendi dönem tarihimizde de 70`lerden başlayarak bir yolculuğa çıkarıyor.  Kimilerine göre “Issız Adam“ dan sonra doğru düzgün aşk filmi seyretmedik diyenleri gösteriminin ardından doyuracağı da aşikar görünüyor. Filmin fragmanını hazırlanan www.asktesaduflerisever.com/   web sitesinden izleyebilirsiniz.

Şimdi gelelim filmle ilgili dikkat çekici bir diğer konuya;

Film, kendi tesadüfünü bir fotograf ya da kısa filmle anlatan yetenekli insanları da ödüllendiriyor. Böcek Yapım tarafından düzenlenen  fotograf ve kısa film yarışmasında birincilik alanlar filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak`ın  ya da fotograf yarışmasının jürisi olan yetenekli fotografçı Mehmet Turgut`un yanında staj yapma imkanı buluyorlar. İlk üçe giren yarışmacılar da Anadolu Jet`ten çift kişilik Avrupa gidiş/dönüş uçak bileti kazanıyorlar. Yarışmaya katılmak için ziyaret etmeniz gereken yer ise mutlaka  www.fototurgut.com/

Şimdiden iyi seyirler ve bol şanslar…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI