BOOKSERF

Gelişen ve sürekli değişen dünyamızda sevindiğim şeylerden biri de " Paylaşım Ekonomisi" işlerini daha çok duymak ve duyurabilmek.. Kitap, giysi, eşya hangisi geliyorsa aklınıza. Son zamanlarda oldukça ilgi çekici BookSerf, kütüphanenizde yıllanan kitaplarınızı meraklıları ile buluşturmayı amaçlıyor. Sadece İngilizce kitap paylaşımı yapılabiliyor, böyle olmasının altında ise oldukça ulvi bir hassasiyetleri de var. Türkçe kitapların satılabiliyor olması onlar için daha değerli.

Bookserf ise iki yakın arkadaşın, kitaplarını birbirleri ile takas etmelerinden doğmuş faydalı bir iş. Faydalı kelimesinin eyleme dönüşmesinin günümüzde ne kadar özel ve nesli tükenmeye yakın bir kavram olduğunu ise yazdım gitti. 

Belki siz de kütüphanenizdeki İngilizce kitaplarınızı takasa vermek, ilgilendiğiniz bir kitabı da okumak istersiniz. Nasıl BookSerf`er olunur aşağıda kısaca özetliyorum. 

1) www.bookserf.com/ a giriyorsunuz,

2) Merak ettiğiniz kitabı seçiyorsunuz ve sahibine minnoş bir mesaj atıyorsunuz,

3) Buluşma organize ediyor ve kitabınıza kavuşuyorsunuz. Mutlu Buluşmalar! 

Dilerseniz Erbil ve Kerem`in Asmalımescit`teki BittiGitti ofislerinde de buluşabilirsiniz. ( Defter yapma atölyeleri varmış bir de ^_^ )

http://www.bookserf.com/

ATÖLYE

 BİttiGitti

Asmalı Mescit Cd. Nil İş Hanı no 16 d/115-A Beyoğlu/Istanbul

EMAIL

 info@bookserf.com

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI