1havalar!

 

Meşgul Kadının Renkli Blogu: 1havalar.com

 1havalar meşgul kadının meşguliyetlerine bir an olsun ara verdiğinde merakla, heyecanla, özlemle, özenmeyle, bilgilenmeyle baktığı bir blog olma yolunda kendini sevdirerek yayına girdi.

 
 
 
 
1havalar ekibine baktığımızda karşımıza founder olarak pillinetwork sitelerinden tanıdığımız Aylin Çevik Yalçınkaya çıkıyor, bir diğer önemli karekter ise Ceren Akış. Aylin çook eskiden beri internetin ve aslında birçoğumuzun henüz birkaç yıldır tanımlarını duyduğumuz sosyal ağların içinde. Eski bir hafif.org müdavimi olarak, o zamandan beri tüm pilli sitelerini takip eder peşinden koşarım. Aylin’in pillinetwork ağındaki görevlerinin yanında yürüttüğü projelerin en popülerleri; yabancı dizilerin nabzını tutan 22dakika.org (adını 22 dakikalık komedi dizilerinden alıyor) ve el yapımı marifetlerin paylaşıldığı samimi 10marifet.org  olmuştu. Şimdi ise yeni bir heyecan olan 1havalar.. Konunun detayına indik, kendilerinden dinledik..
 
Nedir bu havalar? 🙂
 
1havalar.com, meşgul, modern, vizyonu geniş kadınların paylaşımda bulunduğu bir blog. Moda, bakım, güzellik, kadın sağlığı, dekorasyon, magazin, “bugün ne giydim” konuları 1havalar’ın doğasına çok uyuyor. Sıkça karşımıza çıkan sıradan kopyala-yapıştır haberlere benzemeyen, zevkli seçilmiş fotoğraflarla, özgün metinlerle oluşturulmuş özenli yazılar, kullanıcı odaklı içerik konusunda çok deneyimli editörlerin kontrolünden geçerek yayına alınıyor. Yani içerik tamamen kullanıcılar tarafından oluşturuluyor

1havalar.com, Türkiye’nin en büyük hobi ve el işi blogu olan 10marifet.org`un kardeşi. Onun izinden giden 1havalar, "meşgul kadının renkli blogu" olarak, hayatı güzelleştiren "dişi" konuları, özenli ve zevkli bir şekilde yansıtmaya çalışıyor. Yakında yanlarına bir site daha alacak ve Türkiye`nin en büyük dijital kadın networkü olmak için çok çalışacaklar.

Siz de mi e-ticarete koşacaksınız ?

 
1havalar`ın işi sadece sorumlu olduğu konularda özgün içerik oluşturmak ve yaymak. Satışla, e-ticaretle alakası yok. Kullanıcı odaklı içerik konusunda 10 seneyi bulan bir süredir projeler geliştiren ve yürüten küçük bir ekibin en yeni işi. Ve tabii ki başında iki kadın var. 1havalar yayılsın, bilinsin, kullanılsın, bu konulara meraklı insanların toplandığı, kendi bloglarını, projelerini paylaştığı yer olsun istiyorlar, çalışıyorlar. Bunu da şimdiye kadar hep yaptıkları gibi reklama para vermeden, PR uzmanlarına danışmadan, amatör ruhlarının götürdüğü yere giderek yapıyorlar. Çünkü aslında her şey bir yana, esas olan tek şey şu: "İşin kalitesi yeter".
Amatör ruh candır. Para harcamadan viral olmanın tadından yenmez. 1havalar pek şahane bir yaz esintisi gibi canlı canlı yayılmaya başladı bile…
 İşte 1havalar.com’da rastlayacaklarınızdan bazıları…
 

Havanızdan geçilmesin..

İlgilisine Sosyal Medya Hesapları ;

 facebook.com/1havalar

http://www.facebook.com/a.c.yalcinkaya
http://www.facebook.com/cerenakis1
twitter:  @1havalar  @aylinyalcinkaya

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI