Ana SayfaYaşamYaz Stilinizi Prive Revaux Güneş Gözlükleriyle Tamamlayın

Yaz Stilinizi Prive Revaux Güneş Gözlükleriyle Tamamlayın

Yılın heyecanla beklenen zamanı geldi. Tatil, dost buluşmaları, plaj gibi maddeler ajandalaramızıdaki yerini almaya başladı. Durgun geçen günlerden sonra sosyalleşmeye başladığımız bu zamanlarda, giysilerimiz ve aksesuarlarımıza hiç olmadığı kadar özen gösterecek motivasyondayız. Güneş gözlükleri; boyutları itibariyle küçük aksesuarlar olarak görülse de, görünümümüzün ve güvenimizin üzerinde büyük etki yaratıyor. Doğru güneş gözlüğü seçimi zannedildiğinden çok daha önemli.

Prive Revaux’nun ünlü tasarımcıları, 2020 yazında vazgeçilmez klasiklerden ilham alarak modern dokunuşlarla oluşturduğu güneş gözlüğü modelleriyle tarzımızı yarattı. Sezonun sevilen güneş gözlüğü modellerini, dünyaca ünlü model Adriana Lima, sanatçı Dove Cameron, aktör Jamie Foxx, aktrist Ashley Benson gibi  ünlü Hollywood isimlerinin tasarladığı kapsül koleksiyonlarda bulmak mümkün. Prive Revaux’nun el yapımı %100 UVA/UVB korumalı polarize camlı güneş gözlükleri Atasun Optik ve https://eu.priverevaux.com/ ‘da yaz stilini tamamlamak isteyenleri bekliyor. Atasun Optik; Privé Revaux’nun el yapımı, trend ve klasik tarzda geniş ürün çeşitliliğine sahip güneş gözlüklerini, %50 indirim fırsatıyla 300 TL*’ye sunuyor.

 

**Bağımsız araştırma şirketi IPSOS tarafından yapılan 2018 FY ve 2019 H1 global brand monitor verilerine göre Atasun Optik, Türkiye’nin optik perakende sektöründe akla ilk gelen markadır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI