Ana SayfaSağlıkYatak Odanızda Yasaklamanız Gereken 1 Şey

Yatak Odanızda Yasaklamanız Gereken 1 Şey

Telefonlarımıza bağımlıyız. Onlarla kurduğumuz ilişki ailemizle, yakın arkadaşlarımızla veya hayatımızdaki diğer insanlarla kurduklarımızdan daha güçlü. Bu yüzden onu kapalı tutmak veya sürekli yakınımızda olmasını istememiz de son derece anlaşılır. Ancak şunu bilmelisiniz ki, eğer zihninizi arındırmak ve kaliteli bir gece uykusu çekmek istiyorsanız akıllı telefonlarınızı ve diğer teknolojik cihazlarınızı yatak odanızın dışında tutmalısınız.

Huffington Post kurucu ortağı ve yazı işleri müdürü Arianna Huffington, iyi bir uykunun hayatınızı değiştireceğine inanıyor. 2007’de Arianna çok çalışmaktan masasında uyuyakalmışken aniden uyandığında elmacık kemiğini kırmış ve bu onun için bir işaret olmuş. O andan sonra hayatındaki öncelikleri yeniden gözden geçiren Arianna, yeni kitabı The Sleep Revolution: Transforming Your Life One Night at a Time için araştırma yapmaya başlamış. Ve tek bir kuralda ortaklaşmış:

Yatmadan önce telefonunuzun yatağınızın uzak bir köşesinde şarjda durduğuna emin olun.

Arianna konu hakkında şunları söylüyor; “Tüm cihazlarınızı kapatarak yatağınızın, mümkünse yatak odanızın dışına koyun. Bu sayede onların cezbedici ‘dostluğu’nu da uzaklaştırmış olursunuz.”

Yatmadan önce uykunuzu getirmesi için sağlıklı bir de önerisi var; kitap okuyun.

Bu öneriyi bu hafta deneyin ve uyku kalitenizdeki farkı görün.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI