Ana SayfaGüzellikYaşlanma karşıtı: Hydroderm

Yaşlanma karşıtı: Hydroderm

Vücuda dayanıklılık veren protein maddesi olarak bilinen kolajen azalınca, deri incelir, sarkar, kurur ve kırışır. Yaşlanma ve dış etkenlerle birlikte kolajen yıkımı artar, yapımı ise tersine azalır. Yaşlanma karşıtı ürünlerin temel maddesi olan kolajen içeren çok sayıda ürün olmasına rağmen, bunlar kesin çözümler sunmayabilir. Çünkü kolajen molekülleri büyük olduğundan cilt hücrelerine tam olarak nüfüz edemez. Kalıcı bir cilt gençleştirme ise kolajenin cildin alt tabakalarına girmesiyle mümkündür. Hydroderm, Patentli Kolajen Infüzyon Teknolojisi ile enjeksiyona ihtiyaç duyulmadan kolajeni cilde en etkili biçimde uygulayan ilk ve tek sistem olma özelliğine sahip.

Hydroderm Age-defying Wrinkle Serum ile yaşlanmayı durdurun!

Bu özel yaşlanma karşıtı serum, aynı zamanda kolajen molekülünün bütün halinde cilde nüfuz etmesini sağlayan ilk ve tek patentli ürün olma özelliğini taşıyor. Hydroderm Patentli Infuzyon Teknolojisi ile geliştirilen Hydroderm Age-defying Wrinkle Serum kırışıklıklara karşı bakım serumu, büyük moleküllü kolajenin parçalanmadan bütün halinde cildin alt katmanlarına geçmesini sağlıyor.

Hydroderm Age-defying Wrinkle Serum’un patentli formülü, deniz hayvanlarından elde edilen Marine Kolajen ve çeşitli proteinlerin doğal bileşiminden elde edilen Vyo-Serum’dan oluşuyor.

21 günde kırışıklıkları %46’ya kadar hafifletin!
Age Defying Wrinkle Reducer’ın patentli formülü, parçalanmamış bütün kolajen molekülleri ile cildin doğal ve sağlıklı durumunu dengeliyor, cildi yeniden yapılandırıyor. Dermatologlar ve plastik cerrahlar tarafından tavsiye edilen Hydroderm’in, 21 günde %46, 90 gün sonra ise kırışıklık boyunu ve derinliğini %63,5 oranında hafiflettiği klinik olarak kanıtlanmıştır. Aynı zamanda cildin sıkılaşmasına, cilt dokusunun onarılmasına ve renk dengesinin sağlanmasına yardımcı oluyor.

Age-defying Moisturizer ile cildiniz her zaman taze!
Hydroderm’in kırışıklıklara karşı nemlendirici ürünü Age-defying Moisturizer, Age-defying Wrinkle Serum’un etkilerini maksimuma çıkararak kırışıklıklara karşı ipeksi bir dokunuş yaratıyor. İpeksi ve yağsız yapısı ile cildi nemlendirerek dış etkilerden koruyan Age-defying Moisturizer, güneşten dolayı zarar görmüş ciltlerin ideal durumuna getirilmesinde de çok etkili bir çözüm sunuyor.Bu ürünü erkekler de tıraştan sonra oluşan hassasiyeti gidermek için tercih ediyor..
     
Age-defying Moisturizer: 159 TL
Age-defying Wrinkle Serum: 199 TL

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI