Ana SayfaSağlıkYağ Yakan Egzersizler İle Fiziğinizi Değiştirin

Yağ Yakan Egzersizler İle Fiziğinizi Değiştirin

Güneş yağının kokusu burnunuzda, deniz ve havuzun serin sularına atlayıp yüzmek, şezlonga uzanıp kitabınızı okumak hayallerinizi süslerken birden aklınıza o kare geliyor… Bacak ve kollarınızda istenmeyen dalgalı bir görünüm, karın çevrenizde çıkıntılar… ve hayalleriniz birden hüzne dönüşüyor. 
Peki bundan hızlıca nasıl kurtulacaksınız?
Sports International eğitmeni Atalay Kaptan sizi mutlu tatil hayallerinize geri döndürecek egzersizleri tüm detayları ile birlikte anlatıyor:
“Öncelikle paketlenmiş gıda tüketiminden kurtularak işe başlamalısınız. Bununla birlikte yağ yaktıran egzersizleri düzenli olarak yapmalısınız. Özellikle bu egzersiz seti, nabzınızı yükselterek size yağ kaybettirecek ve kalori harcatacak  bir tempo ile beraber, temel kas gruplarınızı çalıştırarak kas artışı ve sıkılaşmanızı aynı anda sağlayacaktır. Hemen şimdi  ısınma hareketleri ve ardından imdadınıza yetişecek bu etkili egzersizleri yapmaya başlayın. Selülit sorunu ve fazla kilolar konusunda kısa sürede fiziğinizdeki değişimi göreceksiniz.” 
Isınma: Dizleri çok yükseğe çekmeden küçük koşar adımlarla olduğunuz yerde harekete geçin, temponuzu bozmadan tek kolunuzla geniş daireler yapın. Her iki kol ile ayrı ayrı öne-geri 10 ar tur çevirdikten sonra birkaç adımda bir durarak dizinizi yukarı çekerek içe ve dışa geniş daireler yapın. Her iki bacağı da ayrı ayrı 10’ar kez yapın. Omuz ve kalça eklemlerinizi ısıtmış olursunuz. Ardından temponuzu yükseltin ve birkaç adımda bir yere doğru ayaklarınıza uzanarak 10 kez tekrarlayın. Sonrasında yine birkaç adımda bir dizinizi eller yardımıyla tutarak göğsünüze doğru çekin, her iki bacak için 5’er kez yapın. Bel ve bacak kaslarınızı da ısıtmış olursunuz. Son olarak koşu adımlarını bırakıp, dizleri hafifçe bükerek yere doğru küçük bir çökme hareketi ile beraber kollarla yukarı doğru iyice uzanın, 10 kez tekrarladıktan sonra ısınmanız tamamlanmış olacak… Artık etkili bir antrenmana hazırsınız.  
Egzersizleri görmek için fotogalerimize tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI