Ana SayfaGüzellikYaemina Beauty Boyner İş Birliğiyle Artık Türkiye'de!

Yaemina Beauty Boyner İş Birliğiyle Artık Türkiye’de!

Ürünlerinin yüzde 90’ının vegan içerikli olmasının da güzellik dünyasındaki önemini vurgulayan Emina Jahoviç, kendi ismini verdiği Yaemina Beauty markasıyla ilgili duygularını şu ifadelerle paylaşıyor: “Yaptığım her şeyde bir güzellik görüyorum. Ancak özenle ve sevgiyle yaratılan bir ürün, benim kalbimin imzasına sahip olabilir. Şu anda yeni bir bebeğim doğmuş gibi heyecanlı ve duygu doluyum. Ben hayalimi gerçekleştirdim ve tüm dünya kadınlarını hayat sahneme davet ediyorum.”

 

Jahoviç ayrıca, kozmetik sektöründeki en iyi ve tecrübeli global danışmanlardan oluşan ekibi ile 6 yıl süren uzun yolculuğunda, ürünlerin kalitesiyle, formulasyonuyla ve yarattığı etkiyle kısa zamanda dünyaca ünlü lüks makyaj markalarının arasında yer alacak bir marka yarattığını belirtti.

 

Emina Jahoviç, kurucusu ve kreatif direktörü olduğu yeni markası Yaemina Beauty’nin lansmanını Sırbistan’dan sonra Türkiye’de Boyner iş birliğiyle gerçekleştirdi. Needed Makyaj Koleksiyonu ile pratik ve hızlı makyaj yapmayı kolaylaştırırken, lüksü de ulaşılabilir kılan Yaemina Beauty, özel formülleriyle 16 kategorideki 55 makyaj ürünüyle güzellik tutkunlarından tam not aldı. Yeamina Beauty Needed makyaj koleksiyonu, sadece Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de, Endorphins parfümleri de seçili Boyner mağazalarında satışa sunuldu.

 

Emina Jahoviç, kısa bir sürede güzellik dünyasında global bir marka olma yolunda etki yaratan Yaemina Beauty hakkında şunları söyledi: “Yaemina Beauty ürünlerinin tüm detaylarını İtalya, Almanya ve Türkiye’den uzmanlarla birlikte bizzat ilgilenerek geliştirdik. En kaliteli içerikleri en yeni formüllerle birleştirdik. Her ürünün dayanıklı, hafif formüller olmasına, kadınların yüzlerine uyguladıklarında kendilerini konforlu ve rahat hissetmesine, dayanıklı, etkili sonuçlar almalarına özen gösterdik. Markanın tüm ürünlerini backstage tecrübemi de katarak profesyonel sonuç alacak şekilde yarattım. Profesyonel sahne hayatımda kullandığım, her kadının ihtiyaç duyacağı en pratik ürünleri bir araya getirdim.”

 

Ürünler kullanıcılara kaliteli ve lüks bir his veriyor. Ayrıca makyaj koleksiyonunun erişilebilirliği, sürdürülebilirliği, dayanıklılığı ve pratikliği markanın temel değerleri arasında yer alıyor. Yaemina Beauty ürünlerinin neredeyse yüzde 90’ının vegan olması da tüketicilerin ilgi göstereceği özellikler arasında yer alıyor.

 

Emina Jahoviç, koleksiyondaki ürünlerin isimlerini ilham aldığı hikâyelerden seçerek verdi. Jahoviç konuyla ilgili duygularını “Müşterilerle keyifli ve duygusal bağ kurmak, onlara ilham vermek istedim‘’ şeklinde açıkladı.

 

Koleksiyondan bazı ürünlerin isimleri ve söylemleri şu şekilde:

“Sadece gözlerinizi kapatın ve roller coaster’daymışınız gibi keyfini çıkarın.” – Yaemina Beauty Roller Coaster Eyeliner

“Kendi tarzınızda dünyayı aydınlatabilmeniz için içinizde neyin kıvılcım saçtığını bulmalısınız.” – Yaemina Beauty Totally Matt Likit Dudak Parlatıcısı-Angelic

 

Emina Jahoviç, “Hayat Senin Sahnen” mottosuyla sunduğu Yaemina Beauty Needed Makyaj Koleksiyonu’nu; tüm kadınlara ilham vermek, hayatın her sahnesinde özgüvenlerini artırmak ve içlerindeki star ışığını ortaya çıkarmak için hazırladı.

 

Yaemina Beauty Needed Makyaj Koleksiyonu, sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de güzellik tutkunlarıyla buluşuyor.

 

Yaemina Beauty Needed Makyaj Koleksiyonu; maskara, eyeliner, göz ve kaş kalemi, göz farı paleti, ruj ve renkli dudak parlatıcısı, dudak kalemleri, likit fondötenler ve pudralar, kapatıcılar, primerler, allıklar ve yüz için aydınlatıcılardan oluşuyor.

 

Endorphins parfüm serisi ise Eau De Parfum olarak kullanıcıların moduna göre seçilebildiği özel içeriklerle yaratıldı. Kadınlar, Endorphins’in 4 farklı ‘sku’su ile hayat sahnesinde ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek ve pozitif kalabilmek için aradıkları motivasyonu buluyor.

 

Serideki 4 hikâye şöyle adlandırılıyor; No: 3 Sahne Arkasındaki Hikâye/Behind The Story, No: 8 İçgüdüsel Güven/Instinct Confidence, No: 10 Sen Kazandın/You Win, No: 22 Ya Olursa/What If!

 

Koleksiyondaki birbirinden harika ürünler, Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yerini aldı. Marka ve ürünler hakkında daha fazla bilgiye www.yaeminabeauty.com, www.boyner.com.tr ve @yaeminabeautyofficial Instagram profilinden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI