Ana SayfaModaXfunds, Dünya’nın İlk Fiziksel NFT Lansmanını Gururla Sunar

Xfunds, Dünya’nın İlk Fiziksel NFT Lansmanını Gururla Sunar

Geçtiğimiz iki yılda NFT terimi gittikçe popülerleşti fakat NFT’ler tam olarak anlaşılmadı. NFT denince akla “fiziksel dünyayla bağlantısı olmayan” ürünler geliyor. Peki hem sürdürebilir hem de fiziksel dünya arasında bağ kuran bir NFT projesi mümkün mü? İşte XHouse tam da böyle bir proje. Fiziksel ve dijital dünya arasındaki köprü olmayı hedefleyen XHouse, misyonuna bağlı olarak ilk dijital sanat koleksiyonunu fiziksel dünyada, Bodrum’da hayata geçiriyor. Eğer dijital dünyadaki NFT’lerin fiziksel dünyamızda nasıl yer aldığını görmek istiyorsanız “Elastic Waves” lansmanı doğru adres.
 

Dünya’da Bir İlk

 
Tüm alışa geldik NFT projeleri lansmanlarını internet ve sosyal medya üzerinden yapıyor. XHouse kalıpları kırarak, sınırları zorlamayı hedefliyor ve bu yüzden de “Elastic Waves” koleksiyonunun lansmanını fiziksel dünyada başlatıp dijital dünyada sürdürecek. XHouse, “Elastic Waves” koleksiyonuyla Dünya’da ilklere imza atıyor.

XHouse bünyesinde çıkarılacak ilk NFT koleksiyonu BeeMel’e ait “Elastic Waves” koleksiyonu olacak. 1234 parçadan oluşan dijital sanat koleksiyonunun her parçası el yapımı. Uzun bir sürecin birçok aşaması sonucunda ortaya çıkan eserlerin üretimi jel baskı ile fiziksel ortamda başlar. Baskıların dijital ortama aktarılmasının ardından eserler yapıbozuma uğratılıp yeniden inşa edilir. Son olarak da NFT haline getirilir. Her parçası tamamen elle üretilmesi ve temelinin jel baskı olması “Elastic Waves” koleksiyonu dünyada bu özellikleri taşıyan ilk NFT koleksiyonu yapar.
 
XHouse, BeeMel imzalı Elastic Waves koleksiyonunun lansmanını 5-6-7 Ağustos’ta Seba Mare’de gerçekleştirecek. Lansman etkinliğinin küratörlüğünü Zeynep Arınç üstlenmiş durumda. Bodrum’da gerçekleşecek fiziksel lansman sonrasında, dijital lansman ile devam edecek olan etkinlik, dünyanın ilk fiziksel NFT lansmanı unvanını taşıyor olacak.

XFunds Hakkında 

NFT üretiminde ve ticaretinde hizmet veren bir servis olan XFunds, amacını “NFT ticaretini herkes için kolay ve erişebilir hale getirmek ve bireylere özgü geliştirdiği çözümlerle faydalı bir ekosistem oluşturmak” olarak tanımlıyor.
 
XFunds, amacını hayata geçirmek adına ise “XHouse” adlı NFT projesini çıkarıyor.  
 
XHouse, yeni ve gelecek vadeden sanatçılarla buluşmayı ve onları seçkin sanatseverlerle bir araya getirmeyi amaçlıyor. Dünyanın dört bir yanındaki NFT meraklıları, sanatçıları ve koleksiyonerlerinden oluşan kapalı ve seçkin bir topluluk oluşturma hedefiyle kurulan XHouse’un sunduğu kart NFT’lerini satın alan sanatseverler, bu kapalı topluluğa erişim hakkı kazanıyor.
 
XHouse kartına sahip olan sanatseverler, XHouse aracılığıyla dijital sanatla ilgilenen farklı sanatseverlerle iletişime geçebilecek ve bu topluluk için özel olarak hazırlanan, Elastic Waves dahil, tüm yeni ve özgün dijital sanat koleksiyonların ilk sahipleri olabilecek.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI