Ana SayfaYaşamWonder Woman'dan Yeni Tanıtım

Wonder Woman’dan Yeni Tanıtım

Çizgi roman hayranlarının çok sevdiği, sinemada görmek için can attığı Wonder Woman sonunda kendi filmine kavuşuyor. Bu kahramana Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Gal Gadot hayat veriyor. Ona Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya, Connie Nielsen ve Lucy Davis gibi isimler de eşlik ediyor.
 
Paylaşılan bilgilere bakılırsa Themyscira Adası‘nda yetiştirilen Prenses Diana, I. Dünya Savaşı döneminde insanoğlu ile tanışıyor. İnsanlara olanları öğrenip, bu savaşın kendilerine de ulaşabileceğini anladığında mücadeleye dahil olma kararı alıyor. Bu vesile ile ilk kez Themyscira Adası‘ndan dışarı adım atıyor. Fakat modern dünyanın kadınlara biçtiği toplumsal rolü kabullenme problemi yaşıyor. I. Dünya Savaşı giderek şiddet kazanırken savaşın ardında başka bir ismin olduğunu fark ediyor. Böylece hem Wonder Woman’ı iyice tanıma, hem de onun dünyasını keşfetme fırsatı yakalıyoruz.
 
Paylaşılan son tanıtımlarda ise adalet için verilen mücadelenin Wonder Woman ile başladığı vurgulanıyor.Her tanıtımıyla beklentimizi artıran Wonder Woman, 2 Haziran‘da vizyona girecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI