Ana SayfaModaWolford 2010 Koleksiyonu ile plajların gözdesi

Wolford 2010 Koleksiyonu ile plajların gözdesi

Vücudu sararak, tüm kusurları örten Wolford mayo ve bikini koleksiyonu, orantılı gösteren özel kesimleri ve cazibeli dokuları ile plajların yükselen trendi… 2010 modasının gözdesi grafik baskılar Wolford’da “Graphic Art” bikini takımı ile plajlarda kendini gösteriyor.  

Grafik desenli bikinilerin yanı sıra, günlük giyimde de body olarak da kullanılabilen mayolar, kurtarıcı ve pratik kullanımları ile kadınların bu yaz favorisi… Klorda renk vermeyen, tamamiyle organik malzemelerden ve dikişsiz üretilen Wolford bikini – mayo koleksiyonu, terletmiyor, erimiyor ve “foarming” teknolojisi ile kusurları örterek bedenlere form veriyor. Su tutmayan yapısı sayesinde anında kuruyor ve yaz güzelliğinin yanında, sağlığınızı da koruyor.  

Wolford’un çok özel teknolojilerle üretilen ve tüm dünyada kadınlardan büyük ilgi gören mayo ve bikinileri, vücudu orantılı gösteren kesimleri ve cazibeli dokuları ile plajların “must have”leri… 

Kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyen kadınların markası Wolford 2010 yaz koleksiyonu ile Nişantaşı’na dünya modasını taşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI