Ana SayfaMagazinWikileaks Casusu Kapak Oldu

Wikileaks Casusu Kapak Oldu

Cezaevindeyken cinsiyet değiştirdiği için Bradley Edward olan adını Chelsea olarak değiştiren 29 yaşındaki Manning, Annie Leibovitz’in kendisini mayo içinde çektiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Manning, “Sanırım özgürlük böyle bir şey” diye yazdı.
 
Sputnik’in haberine göre, ‘yeni gerçekliğine’ alışmaya çalıştığını söyleyen ve siyasi bir kariyeri göz önünde bulundurduğunu belirten Manning, “Kesinlikle hayır demeyeceğim ve kesinlikle evet demeyeceğim” ifadelerini kullandı. Sorumluluk’ ve ‘merhamet’in kendisi için temel değerler olduğunu dile getiren Manning, “Kimsen o ol, çünkü ne olursa olsun, koşulsuz olarak sevileceksin” dedi.
 
3 yıl askerlik yapan ve 7 yılını da cezaevinde geçiren Manning, insanların telefon başında ne kadar çok vakit geçirdiğini görünce çok şaşırdığını dile getirdi: “Aynı odada oturuyoruz. Fakat sürekli telefonlarımıza bakıyoruz. Cezaevine girmeden önce sosyal medyadaki tek insanlardan biriydim. Şimdi herkes sürekli sosyal medyada!” Manning, gizli belgeleri sızdırdığı için pişman olmadığını ve hareketlerinin sorumluluğunu kabul ettiğini de sözlerine ekledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI