Ana SayfaTeknolojiWhatsApp'tan Yeni Özellik... O Mesajlar Otomatik Silinecek!

WhatsApp’tan Yeni Özellik… O Mesajlar Otomatik Silinecek!

WhatsApp’ın Android için geliştirilen yeni beta sürümünde, grup konuşmaları tutkunlarının yüzü gülecek. 

Bu Whatsapp beta sürümü özelliği bilindiği gibi uzun süredir whatsap’ın üzerinde çalıştığı bir mesele.  Bu özellik sayesinde kullanıcılar, gruplardan gelen mesajları otomatik olarak silebilecekler ve zamanlama yaparak da silmek mümkün olacak. Whatsapp’ın android beta “2.19.282” kodlu sürümünde ortaya çıkan bu özellik, uzunca bir süre yok olmuştu. Ancak son beta sürüm, bu özelliği yeniden canlandıracak.

Bu özellik ile birlikte kullanıcılar, WhatsApp gruplarına eklenecek bir ayar menüsü ile zamanlayıcı koyabilecekler. Belirlenen süre sona erdiğinde de o WhatsApp grubundaki mesajların tümü otomatik olarak silinmiş olacak.

Tüm mesajları manuel silme zahmetinden kurtulacak olan kullnıcılar, böyle angarya bir işle artık uğrşmayacaklar. Bu etkili özelliğin tüm kullanıcıların hizmetine ne zaman sürüleceği henüz merak konusu.

Yeni beta sürüm, aylar önce gün yüzüne çıkan grup mesajlarını otomatik silme özelliğini yeniden hayatımıza sokacakken, karanlık moda da ufak bir bakış atmamızı sağlıyor.

WhatsApp’ın beta sürüm güncellemeleri, neredeyse gün aşırı yapılıyor ve geliştiriciler, her yeni sürümle Whatsapp kullanıcılarına yeni özellikler sunuyorlar. Fakat beta sürümde kullanılan ya da görülen bu özelliklerin pek çoğu, henüz WhatsApp’ın normal sürümüne gelmiş değil.

WhatsApp’ın Android beta sürümünün güncellenmesiyle birlikte uygulama sürümü, “2.19.348”e yükseltildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI