Ana SayfaModaVivienne Westwood Londra Moda Haftasında Olmayacak

Vivienne Westwood Londra Moda Haftasında Olmayacak

Gelecek ay düzenlenecek olan Londra Moda Haftası‘nda Vivienne Westwood yer almayacak. Bunun yerine ilgilenler, kişiye özel defilelerde koleksiyonları görebilecek. Halk gelecek sene Ocak ayına kadar koleksiyonu göremeyecek.

Değişen tek şey bu değil; markanın koleksiyonları birleşiyor. Vivienne Westwood Red (kadın giyim), Vivienne Westwood Men (erkek giyim) ile “Vivienne Westwood” adı altında birleşecek ve Ocak ayında yapılacak olan Londra Moda Haftası: Erkek Giyim‘deki defilede gösterilecek.

Vivienne Westwood gelişmeler hakkında yaptığı açıklamada “Şirketimizin boyunu küçültüyoruz. En gerekli şeylere kadar. Sadece sevdiklerimizi satacağız. Bütün yapımıza kalite tarafından yön verilecek. Az al, iyi seç, uzun dönem kullan. Andreas ve ben bütün koleksiyonların tasarım takımlarının başında olacağız.” dedi.

Marka, bu değişikliklerle halka koleksiyonu satışa çıkmasına oldukça yakın bir zamanda sunmayı seçiyor, aynı Burberry gibi. Burberry de Londra Moda Haftası için kadın ve erkek giyim defilelerini bir arada yapmaya karar vermişti. Westwood’un unisex koleksiyonu Vivienne Westwood Gold ise artık Westwood’un kocasının adını taşıyacak: Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI